مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

824
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

استخراج و تعیین میزان ترکیب اولئوروپین در پسآب حاصل از شستشوی میوه .Olea europa L

صفحات

 صفحه شروع 217 | صفحه پایان 225

کلیدواژه

کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC)Q3

چکیده

 بررسی ترکیبهای فنلی از عوامل مهم در تحقیقات میوه زیتون می باشد, زیرا این ترکیبها دارای پایداری خود اکسایش و خصوصیات اثر گذاری بر اندامهای گیاهی هستند. علاوه بر این, آنها دارای خصوصیات داروشناختی, ضد اکسید کننده های طبیعی و مانع رشد در تخمیر میوه زیتون هستند. اولئوروپئین, ترکیب اصلی که باعث تلخی مزه در زیتون است, یک استر هتروسیدیک از اسید النولیک و 4-dihydroxyphenylethanol 3, می باشد.در این تحقیق پسآمد حاصل از شستشوی میوه زیتون, که در مهر 1383 از منطقه گیلوان طارم سفلی (از توابع زنجان) جمع آوری شده بود, جهت استخراج ترکیب اولئوروپئین از دستگاه کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) و با استفاده از استاندارد اقدامات لازم انجام شد. در این بررسی میزان ترکیب اولئوروپئین در دو نمونه پسآب (آب نمک) 0.0010 mg/ml درصد و در پسآب (سود) 0.0016 mg/ml درصد حاصل شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جایمند، کامکار، نجفی آشتیانی، اکبر، و رضایی، محمدباقر. (1384). استخراج و تعیین میزان ترکیب اولئوروپین در پسآب حاصل از شستشوی میوه .Olea europa L. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، 21(2 (پیاپی 28))، 217-225. SID. https://sid.ir/paper/104977/fa

    Vancouver: کپی

    جایمند کامکار، نجفی آشتیانی اکبر، رضایی محمدباقر. استخراج و تعیین میزان ترکیب اولئوروپین در پسآب حاصل از شستشوی میوه .Olea europa L. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران[Internet]. 1384؛21(2 (پیاپی 28)):217-225. Available from: https://sid.ir/paper/104977/fa

    IEEE: کپی

    کامکار جایمند، اکبر نجفی آشتیانی، و محمدباقر رضایی، “استخراج و تعیین میزان ترکیب اولئوروپین در پسآب حاصل از شستشوی میوه .Olea europa L،” تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، vol. 21، no. 2 (پیاپی 28)، pp. 217–225، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/104977/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button