APA:
کپیمیرباقری، وثیقه السادات، مشکینی، سعید، غفاری فارسانی، حامد، نادری فارسانی، مهدی، و بهره مند، مرتضی. (1396). تاثیر سطوح مختلف اسانس گیاه مرزه (.Satureja hortensis L) در جیره غذایی بر بهبود شاخص های رشد, بیوشیمیایی خون و ترکیب های بدنی ماهی کلمه خزری (Rutilus caspicus). تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، 33(3 (پیاپی 83) )، 350-360. SID. https://sid.ir/paper/104981/fa
Vancouver:
کپیمیرباقری وثیقه السادات، مشکینی سعید، غفاری فارسانی حامد، نادری فارسانی مهدی، بهره مند مرتضی. تاثیر سطوح مختلف اسانس گیاه مرزه (.Satureja hortensis L) در جیره غذایی بر بهبود شاخص های رشد, بیوشیمیایی خون و ترکیب های بدنی ماهی کلمه خزری (Rutilus caspicus). تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران[Internet]. 1396؛33(3 (پیاپی 83) ):350-360. Available from: https://sid.ir/paper/104981/fa
IEEE:
کپیوثیقه السادات میرباقری، سعید مشکینی، حامد غفاری فارسانی، مهدی نادری فارسانی، و مرتضی بهره مند، “تاثیر سطوح مختلف اسانس گیاه مرزه (.Satureja hortensis L) در جیره غذایی بر بهبود شاخص های رشد, بیوشیمیایی خون و ترکیب های بدنی ماهی کلمه خزری (Rutilus caspicus)،” تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، vol. 33، no. 3 (پیاپی 83) ، pp. 350–360، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/104981/fa