مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

808
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

576
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر سطوح متفاوت پری بیوتیک اینولین جیره غذایی بر عملکرد رشد و ترکیب لاشه در بچه ماهی کلمه (Rutilus rutilus caspicus)

صفحات

 صفحه شروع 98 | صفحه پایان 107

چکیده

 این پژوهش به منظور ارزیابی تاثیر پری بیوتیک اینولین جیره غذایی بر شاخص های رشد, تغذیه, نرخ بازماندگی و ترکیب بدن بچه ماهی کلمه با استفاده از یک طرح کاملا تصادفی شامل سه سطح صفر, 0.5 و 1 درصد از ترکیب یاد شده در جیره غذایی و با در نظر گرفتن 3 تکرار انجام شد. برای این منظور 900 بچه ماهی با میانگین وزنی 0.33±2.33 گرم و تراکم 100 عدد در هر تکرار به مدت 45 روز با جیره های آزمایشی تغذیه شدند. نتایج حاصل بیانگر همبستگی مثبت بین سطوح مختلف پری بیوتیک اینولین و برخی شاخص های رشد و تغذیه نظیر وزن نهایی (WG), نرخ رشد ویژه (SGR), فاکتور وضعیت (CF), نسبت کارآیی پروتئین (PER) و تولید خالص ماهی بود. به طوری که در سطح 0.5 درصد و 1 درصد اینولین در جیره غذایی تفاوت معنی داری نسبت به گروه شاهد مشاهده شد (p<0.05). اما تفاوت معنی داری در نرخ بازماندگی در هیچ یک از تیمارها مشاهده نگردید. نتایج این مطالعه نشان داد سطوح متفاوت پری بیوتیک اینولین قابلیت تاثیرگذاری قابل توجه ای بر افزایش عملکرد رشد و کارایی تغذیه در بچه ماهی کلمه دارد.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

خسروی، مصطفی، شمسایی مهرجان، مهدی، و اکرمی، رضا. (1389). تاثیر سطوح متفاوت پری بیوتیک اینولین جیره غذایی بر عملکرد رشد و ترکیب لاشه در بچه ماهی کلمه (Rutilus rutilus caspicus). تحقیقات منابع طبیعی تجدید شونده، 1(2)، 98-107. SID. https://sid.ir/paper/212216/fa

Vancouver: کپی

خسروی مصطفی، شمسایی مهرجان مهدی، اکرمی رضا. تاثیر سطوح متفاوت پری بیوتیک اینولین جیره غذایی بر عملکرد رشد و ترکیب لاشه در بچه ماهی کلمه (Rutilus rutilus caspicus). تحقیقات منابع طبیعی تجدید شونده[Internet]. 1389؛1(2):98-107. Available from: https://sid.ir/paper/212216/fa

IEEE: کپی

مصطفی خسروی، مهدی شمسایی مهرجان، و رضا اکرمی، “تاثیر سطوح متفاوت پری بیوتیک اینولین جیره غذایی بر عملکرد رشد و ترکیب لاشه در بچه ماهی کلمه (Rutilus rutilus caspicus)،” تحقیقات منابع طبیعی تجدید شونده، vol. 1، no. 2، pp. 98–107، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/212216/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button