APA:
کپینیاکان، مریم، خاوری نژاد، رمضانعلی، و رضایی، محمدباقر. (1382). تاثیر کودهای شیمیایی بر کمیت و کیفیت اسانس گیاه نعناع فلفلی (.Mentha piperita L) در مرحله رویشی (برگ) و زایشی (سرشاخه های گلدار). تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، 19(1)، 1-14. SID. https://sid.ir/paper/105298/fa
Vancouver:
کپینیاکان مریم، خاوری نژاد رمضانعلی، رضایی محمدباقر. تاثیر کودهای شیمیایی بر کمیت و کیفیت اسانس گیاه نعناع فلفلی (.Mentha piperita L) در مرحله رویشی (برگ) و زایشی (سرشاخه های گلدار). تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران[Internet]. 1382؛19(1):1-14. Available from: https://sid.ir/paper/105298/fa
IEEE:
کپیمریم نیاکان، رمضانعلی خاوری نژاد، و محمدباقر رضایی، “تاثیر کودهای شیمیایی بر کمیت و کیفیت اسانس گیاه نعناع فلفلی (.Mentha piperita L) در مرحله رویشی (برگ) و زایشی (سرشاخه های گلدار)،” تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، vol. 19، no. 1، pp. 1–14، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/105298/fa