مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

815
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

720
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

سنتز سبز نانوذره آهن و نقره با استفاده از عصاره چای سبز (Camellia sinesis L. ) و بررسی اثر آن بر ویژگی های کمّی و کیفی گل گاوزبان اروپایی (Borago officinalis L. )

صفحات

 صفحه شروع 330 | صفحه پایان 345

کلیدواژه

گل گاوزبان اروپایی (Borago officinalis L.)Q1

چکیده

 به منظور بررسی سطوح مختلف تیمارهای نانوذرات آهن و نقره بر ویژگی های مورفولوژیک و فیزیولوژیک گل گاوزبان اروپایی (Borago officinalis L. ), آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در سال زراعی 95-1394 در پژوهشکده کشاورزی دانشگاه زابل انجام گردید. برای شناسایی نانوذرات سنتز شده از طیف سنجی مادون قرمز FT-IR و میکروسکوپ الکترونی روبشی استفاده شد. سپس نانوذره آهن در چهار سطح و نانوذره نقره در چهار سطح (شاهد, 40, 60 و ppm80) به عنوان تیمارهای آزمایش به صورت جداگانه و مخلوط باهم در دو مرحله محلول پاشی شدند. نتایج این مطالعه نشان داد که محلول پاشی نانوذرات آهن و نانوذرات نقره هر یک به طور جداگانه تأثیر معنی داری بر میزان کربوهیدرات محلول, موسیلاژ, کلروفیل a, کاروتنوئید, تعداد برگ در بوته, تعداد ساقه فرعی در بوته, ارتفاع گل آذین, تعداد گل در بوته و وزن خشک گل داشتند. بیشترین سطح (ppm80) از نانوذرات آهن و نقره بیشترین تأثیر را بر صفات اندازه گیری شده نشان دادند. در تمامی صفات تأثیرگذاری نانوذره آهن بیشتر از نانوذره نقره دیده شد, بجز در میزان کلروفیل b, که نانوذره نقره تأثیر بیشتری نسبت به نانوذره آهن نشان داد. در استفاده توأم و همزمان از نانوذرات آهن و نقره در سطوح مختلف تأثیرات متفاوتی مشاهده شد که بیشترین تأثیر معطوف به بیشترین غلظت ها از این نانوذرات بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    دهمرده، مهدی، تاجی، رمضان، خمری، عیسی، و حداد، طیبه. (1397). سنتز سبز نانوذره آهن و نقره با استفاده از عصاره چای سبز (Camellia sinesis L. ) و بررسی اثر آن بر ویژگی های کمّی و کیفی گل گاوزبان اروپایی (Borago officinalis L. ). تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، 34(2 (پیاپی 88) )، 330-345. SID. https://sid.ir/paper/105360/fa

    Vancouver: کپی

    دهمرده مهدی، تاجی رمضان، خمری عیسی، حداد طیبه. سنتز سبز نانوذره آهن و نقره با استفاده از عصاره چای سبز (Camellia sinesis L. ) و بررسی اثر آن بر ویژگی های کمّی و کیفی گل گاوزبان اروپایی (Borago officinalis L. ). تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران[Internet]. 1397؛34(2 (پیاپی 88) ):330-345. Available from: https://sid.ir/paper/105360/fa

    IEEE: کپی

    مهدی دهمرده، رمضان تاجی، عیسی خمری، و طیبه حداد، “سنتز سبز نانوذره آهن و نقره با استفاده از عصاره چای سبز (Camellia sinesis L. ) و بررسی اثر آن بر ویژگی های کمّی و کیفی گل گاوزبان اروپایی (Borago officinalis L. )،” تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، vol. 34، no. 2 (پیاپی 88) ، pp. 330–345، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/105360/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button