مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

734
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

503
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر اسانس .Rosmarinus officinalis L بر رشد و بیان ژنی انتروتوکسین های A ،C و E استافیلوکوکوس اورئوس ATCC 29213

صفحات

 صفحه شروع 801 | صفحه پایان 811

کلیدواژه

رزماری (.Rosmarinus officinalis L)Q2

چکیده

 مسمومیت غذایی استافیلوکوکی به علت مصرف مواد غذایی که در آن استافیلوکوکوس انتروتوکسیژنیک رشد و تولید انتروتوکسین کرده است, رخ می دهد. هدف قرار دادن فاکتورهای بیماری زایی باکتریایی, در حال حاضر به عنوان یک راهبرد جایگزین برای توسعه انواع جدیدی از مواد نگهدارنده ضدمیکروبی مورد توجه بسیاری از پژوهشگران و محققان صنایع غذایی قرار گرفته است. هدف این تحقیق بررسی تاثیر اسانس Rosmarinus officinalis L. (رزماری) بر رشد و بیان ژنی انتروتوکسین های A, C و E استافیلوکوکوس اورئوس ATCC 29213 می باشد. در این مطالعه پس از تعیین حداقل غلظت بازدارنده رشد, رشد باکتری و ترشح SEA, SEC و SEE تحت تاثیر غلظت های بازدارنده اسانس رزماری (به روش ELISA) ارزیابی شد. علاوه بر این, تاثیر اسانس بر نسخه برداری ژن های sea, sec و see (ژن های کدکننده SEA, SEC و SEE) با استفاده از PCR نیمه کمی بررسی شد. اسانس Ros در غلظت MIC %75 رشد باکتری را به میزان قابل ملاحظه ای کاهش داد. همچنین, اسانس از نسخه برداری ژن های sea, sec و see بازداری نمود و باعث کاهش ترشح SEA, SEC و SEE شد. غلظت های تحت بازدارنده اسانس تولید انتروتوکسین را در روند وابسته به دوز کاهش دادند. بنابراین داده های این مطالعه پیشنهاد می کند که اسانس رزماری می تواند به عنوان نگهدارنده طبیعی به منظور بازداری رشد و تولید انتروتوکسین توسط استافیلوکوکوس اورئوس در صنایع غذایی بکار رود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عزیزخانی، مریم، ازنار، رزا، و الیزاکویویل، پاتریسیا. (1394). بررسی تاثیر اسانس .Rosmarinus officinalis L بر رشد و بیان ژنی انتروتوکسین های A ,C و E استافیلوکوکوس اورئوس ATCC 29213. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، 31(5 (پیاپی 73))، 801-811. SID. https://sid.ir/paper/105480/fa

    Vancouver: کپی

    عزیزخانی مریم، ازنار رزا، الیزاکویویل پاتریسیا. بررسی تاثیر اسانس .Rosmarinus officinalis L بر رشد و بیان ژنی انتروتوکسین های A ,C و E استافیلوکوکوس اورئوس ATCC 29213. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران[Internet]. 1394؛31(5 (پیاپی 73)):801-811. Available from: https://sid.ir/paper/105480/fa

    IEEE: کپی

    مریم عزیزخانی، رزا ازنار، و پاتریسیا الیزاکویویل، “بررسی تاثیر اسانس .Rosmarinus officinalis L بر رشد و بیان ژنی انتروتوکسین های A ,C و E استافیلوکوکوس اورئوس ATCC 29213،” تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، vol. 31، no. 5 (پیاپی 73)، pp. 801–811، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/105480/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button