APA:
کپیاسماعیلی دارابی، راحله، افشاری، حامد، و لسان خوش منفرد، رسول. (1400). تاثیر بسته بندی نانوکامپوزیتی پلی اتیلن-نانو سلولز در افزایش زمان ماندگاری قارچ دکمه ای. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 13(2 )، 75-87. SID. https://sid.ir/paper/1067329/fa
Vancouver:
کپیاسماعیلی دارابی راحله، افشاری حامد، لسان خوش منفرد رسول. تاثیر بسته بندی نانوکامپوزیتی پلی اتیلن-نانو سلولز در افزایش زمان ماندگاری قارچ دکمه ای. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1400؛13(2 ):75-87. Available from: https://sid.ir/paper/1067329/fa
IEEE:
کپیراحله اسماعیلی دارابی، حامد افشاری، و رسول لسان خوش منفرد، “تاثیر بسته بندی نانوکامپوزیتی پلی اتیلن-نانو سلولز در افزایش زمان ماندگاری قارچ دکمه ای،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 13، no. 2 ، pp. 75–87، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/1067329/fa