مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

92
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

399
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر بسته بندی نانوکامپوزیتی پلی اتیلن-نانو سلولز در افزایش زمان ماندگاری قارچ دکمه ای

صفحات

 صفحه شروع 75 | صفحه پایان 87

چکیده

 امروزه مصرف قارچ دکمه ای با توجه به طعم مطلوب و ارزش تغذیه ای بالای آن رو به افزایش است. نگهداری و ماندگاری قارچ دکمه ای یکی از معضلات این محصول می باشد. در این تحقیق, تاثیر بسته بندی از جنس نانوکامپوزیت پلی اتیلن-نانوسلولز با درصدهای مختلف نانوسلولز (صفر [نمونه شاهد], 1%, 2%, 5% و منتشرکننده شاهد) و همچنین پدهای ساطع کننده گاز دی اکسید کربن بر روی زمان نگهداری قارچ دکمه ای مورد مطالعه قرار گرفته است. برای این منظور, نمونه های قارچ دکمه ای در بسته بندی های مذکور و در یخچال با دمای 3 درجه سانتیگراد نگهداری شدند. قارچ دکمه ای در روزهای 0, 2, 6, 8, 10 و 13 از لحاظ تنفس, وزن, ظاهر, طعم و همچنین مقدار رطوبت و pH مورد بررسی قرار گرفتند. داده ها از طریق تجزیه و تحلیل واریانس توسط نرم افزارSPSS در سطح اطمینان 95% بر اساس نتیج بدست آمد, تیمار حاوی 2 درصد نانوسلولز به عنوان تیمار بهینه از لحاظ ماندگاری معرفی گردید که دارای کمترین افزایش رطوبت, کمترین میزان کاهش وزن و دی اکسید کربن, بیشترین امتیاز رنگ کلاهک, ساقه و داخل کلاهک تا روز 10ام نگهداری می باشد. بنابراین می توان نگهداری قارچ دکمه ای را با بسته بندی کامپوزیت نانوسلولز 2 درصد, تا مدت 10 روز افزایش داد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اسماعیلی دارابی، راحله، افشاری، حامد، و لسان خوش منفرد، رسول. (1400). تاثیر بسته بندی نانوکامپوزیتی پلی اتیلن-نانو سلولز در افزایش زمان ماندگاری قارچ دکمه ای. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 13(2 )، 75-87. SID. https://sid.ir/paper/1067329/fa

    Vancouver: کپی

    اسماعیلی دارابی راحله، افشاری حامد، لسان خوش منفرد رسول. تاثیر بسته بندی نانوکامپوزیتی پلی اتیلن-نانو سلولز در افزایش زمان ماندگاری قارچ دکمه ای. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1400؛13(2 ):75-87. Available from: https://sid.ir/paper/1067329/fa

    IEEE: کپی

    راحله اسماعیلی دارابی، حامد افشاری، و رسول لسان خوش منفرد، “تاثیر بسته بندی نانوکامپوزیتی پلی اتیلن-نانو سلولز در افزایش زمان ماندگاری قارچ دکمه ای،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 13، no. 2 ، pp. 75–87، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/1067329/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button