مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

98
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

29
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر ویتامین E و نوع چربی جیره بر عملکرد و صفات کیفی گوشت بلدرچین ژاپنی گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 25 | صفحه پایان 36

چکیده

 این پژوهش با هدف مطالعه ی تاثیر ویتامین E و نوع چربی جیره بر عملکرد رشد و صفات کیفی گوشت بلدرچین ژاپنی گوشتی انجام گرفت. آزمایش با تعداد 320 قطعه بلدرچین یک روزه در قالب طرح کاملاً تصادفی با 20 واحد آزمایش شامل 5 تیمار, 4 تکرار و تعداد 16 قطعه جوجه بلدرچین (نر وماده) در هر تکرار انجام شد. تیمارهای آزمایشی شامل: 1) جیره پایه بدون ویتامین و چربی (شاهد), 2) جیره پایه حاوی 2 درصد روغن سویا, 2) جیره پایه حاوی 2 درصد روغن پیه, 3) جیره پایه حاوی 2 درصد روغن سویا و 200 میلی گرم در کیلوگرم ویتامین E, 4) جیره پایه حاوی 2 درصد روغن پیه و 200 میلی گرم/کیلوگرم ویتامین E بود. وزن بلدرچین ها در پایان هر هفته اندازه گیری و خوراک مصرفی در هر هفته تعیین شد. در روز 35, از هر واحد آزمایشی دو پرنده انتخاب و کشتار شدند, و نمونه های گوشت ران و سینه هر دو پرنده برای ارزیابی فراسنجه های کیفی گوشت استفاده شد. نتایج نشان داد که در هفته اول و دوم چربی و ویتامین E روی وزن پرندگان تاثیری ندارد (05/0p ). در هفته سوم, چهارم و پنجم کم ترین مصرف خوراک و ضریب تبدیل غذایی در پرندگانی که سطح 2 درصد روغن پیه و روغن سویا به همراه 200 میلی گرم ویتامین E دریافت کرده بودند مشاهد شد. اثر تیماری های آزمایشی بر pH, رطوبت, ظرفیت نگه داری و مالون دی آلدئید معنی دار نبود (05/ 0

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button