مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

589
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

671
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

عوامل مؤثر بر ادراک ریسک اجتماعی دانشجویان کشاورزی نسبت به محصولات تراریخت

صفحات

 صفحه شروع 185 | صفحه پایان 200

چکیده

 هدف اصلی پژوهش حاضر, بررسی عوامل مؤثر بر ادراک ریسک اجتماعی در دانشجویان کشاورزی نسبت به محصولات تراریخت بود که با روش پیمایش انجام شد. جامعه آماری پژوهش, دانشجویان تحصیلات تکمیلی رشته های بیوتکنولوژی کشاورزی و اصلاح نباتات در دانشگاه های دولتی ایران بودند (429=N) که حجم نمونه 210 نفر تعیین و به شیوه نمونه گیری طبقه ای دو مرحله ای و بر اساس سطح دانشگاه و رشته تحصیلی در بین دانشگاه های منتخب توزیع گردید. ابزار گردآوری داده ها پرسشنامه ای بود که روایی ظاهری و محتوایی آن توسط متخصصان موضوعی و پایایی آن با استفاده از مطالعه راهنما و محاسبه ضریب آلفای کرونباخ مورد تأیید قرار گرفت. یافته ها نشان داد, ادراک دانشجویان مورد مطالعه نسبت به ریسک های اجتماعی مرتبط با مصرف محصولات تراریخت در سطح متوسطی بود. با استفاده از تحلیل خوشه ای و بر اساس میزان ادراک ریسک اجتماعی, دانشجویان مورد مطالعه به سه گروه (ادراک ریسک اجتماعی زیاد, متوسط و کم) تفکیک شدند. یافته ها نشان داد, دانشجویان با سطح بالای ادراک ریسک اجتماعی محصولات تراریخت, منافع کمتر و ریسک روانشناختی بیشتری را برای این محصولات قائل اند و نگرش منفی تری نسبت به بکارگیری فن آوری های جدید داشته و تولید محصولات تراریخت را غیر اخلاقی دانسته اند. همچنین به منظور بررسی توانایی هر یک از متغیرهای مستقل تحقیق در تبیین ادراک ریسک اجتماعی دانشجویان در خوشه های سه گانه, از رگرسیون ترتیبی استفاده شد. یافته ها نشان داد, این متغیرهای مستقل توانسته اند در مجموع 20 درصد از واریانس ادراک ریسک اجتماعی دانشجویان مورد مطالعه را تبیین نمایند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قاسمی تزنگی، صدیقه، احمدوند، مصطفی، و کرمی، عزت اله. (1397). عوامل مؤثر بر ادراک ریسک اجتماعی دانشجویان کشاورزی نسبت به محصولات تراریخت. علوم ترویج و آموزش کشاورزی ایران، 14(2 )، 185-200. SID. https://sid.ir/paper/109204/fa

    Vancouver: کپی

    قاسمی تزنگی صدیقه، احمدوند مصطفی، کرمی عزت اله. عوامل مؤثر بر ادراک ریسک اجتماعی دانشجویان کشاورزی نسبت به محصولات تراریخت. علوم ترویج و آموزش کشاورزی ایران[Internet]. 1397؛14(2 ):185-200. Available from: https://sid.ir/paper/109204/fa

    IEEE: کپی

    صدیقه قاسمی تزنگی، مصطفی احمدوند، و عزت اله کرمی، “عوامل مؤثر بر ادراک ریسک اجتماعی دانشجویان کشاورزی نسبت به محصولات تراریخت،” علوم ترویج و آموزش کشاورزی ایران، vol. 14، no. 2 ، pp. 185–200، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/109204/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button