مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

691
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

540
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر مقدار الیاف چوب انگور و زمان پرس بر زاویه تماس و مقاومت اتصال سطح تخته فیبر دانسیته متوسط

صفحات

 صفحه شروع 289 | صفحه پایان 298

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رضائی، فاطمه، و عنایتی، علی اکبر. (1394). بررسی اثر مقدار الیاف چوب انگور و زمان پرس بر زاویه تماس و مقاومت اتصال سطح تخته فیبر دانسیته متوسط. تحقیقات علوم چوب و کاغذ ایران، 30(2)، 289-298. SID. https://sid.ir/paper/109817/fa

    Vancouver: کپی

    رضائی فاطمه، عنایتی علی اکبر. بررسی اثر مقدار الیاف چوب انگور و زمان پرس بر زاویه تماس و مقاومت اتصال سطح تخته فیبر دانسیته متوسط. تحقیقات علوم چوب و کاغذ ایران[Internet]. 1394؛30(2):289-298. Available from: https://sid.ir/paper/109817/fa

    IEEE: کپی

    فاطمه رضائی، و علی اکبر عنایتی، “بررسی اثر مقدار الیاف چوب انگور و زمان پرس بر زاویه تماس و مقاومت اتصال سطح تخته فیبر دانسیته متوسط،” تحقیقات علوم چوب و کاغذ ایران، vol. 30، no. 2، pp. 289–298، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/109817/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button