مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,129
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

623
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر شکل و اندازه نرمه خمیر کاغذ مکانیکی بر ویژگی های کاغذ

صفحات

 صفحه شروع 605 | صفحه پایان 621

چکیده

 در این تحقیق تاثیر شکل و اندازه نرمه ها بر ویژگی های کاغذ ساخته شده از خمیر مکانیکی در دو بخش مورد مطالعه قرار گرفت. در بخش اول گروه بندی نرمه ها به دو گروه نرمه های رشته ای و نرمه های نواری انجام شد و در بخش دوم نیز تاثیر آنها بر ویژگی های کاغذ ساخته شده مورد بررسی قرارگرفت. نرمه های رشته ای از مواد رشته ای, مانند دیواره نازک سلول و رشته های لیفی تشکیل شده و نرمه های نواری متشکل از تکه های ضخیم دیواره سلول و اشعه های سلولی می باشند. برای شناسایی ویژگی های نرمه های رشته ای و نواری از یک روش آنالیز تصویری پیشرفته استفاده شد. نتایج نشان داد که نرمه های رشته ای و نواری دارای خواص متفاوت بوده و اثرات مختلفی را بر خواص ورقه کاغذ حاصل دارند. نرمه های رشته ای به شدت خواص مقاومتی را تحت تاثیر قرار می دهند ولی نرمه های نواری خواص پخش نور را بهبود می بخشند. در مجموع ذرات با اندازه ریزتر سبب افزایش دانسیته و مقاومت های کاغذ می شود. در نتیجه مقادیر نرمه ها و مواد رشته ای عامل بسیار مهمی در نرمه های خمیر کاغذهای مکانیکی می باشد که در کنترل کیفیت نرمه های مکانیکی و خمیر کاغذ و کاغذ تولید شده بسیار با اهمیت هستند.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

ناظری، امیرمحسن، طلایی پور، محمد، و مهدوی، سعید. (1390). بررسی تاثیر شکل و اندازه نرمه خمیر کاغذ مکانیکی بر ویژگی های کاغذ. تحقیقات علوم چوب و کاغذ ایران، 26(4 (پیاپی 37))، 605-621. SID. https://sid.ir/paper/109936/fa

Vancouver: کپی

ناظری امیرمحسن، طلایی پور محمد، مهدوی سعید. بررسی تاثیر شکل و اندازه نرمه خمیر کاغذ مکانیکی بر ویژگی های کاغذ. تحقیقات علوم چوب و کاغذ ایران[Internet]. 1390؛26(4 (پیاپی 37)):605-621. Available from: https://sid.ir/paper/109936/fa

IEEE: کپی

امیرمحسن ناظری، محمد طلایی پور، و سعید مهدوی، “بررسی تاثیر شکل و اندازه نرمه خمیر کاغذ مکانیکی بر ویژگی های کاغذ،” تحقیقات علوم چوب و کاغذ ایران، vol. 26، no. 4 (پیاپی 37)، pp. 605–621، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/109936/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button