مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

124
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

35
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تشخیص و دسته بندی انواع نمونه عسل با استفاده از طیف سنجی FTIR و تحلیل آماری چندمتغیره

صفحات

 صفحه شروع 671 | صفحه پایان 679

چکیده

عسل یک مادۀ غذایی شیرین و طبیعی است که توسط زنبورهای عسل تولید می ­شود و عمدتاً از قند تشکیل شده است. عسل همچنین منبع غنی اسید­های آمینه, ویتامین­ ها, مواد­معدنی و سایر ترکیبات فعال بیولوژیکی است. این ویژگی ­ها باعث کاربرد گستردۀ عسل می­ شود و تقاضای استفاده از عسل را در سرتاسر جهان افزایش می­ دهد. بنابراین اطمینان از اصل یا تقلبی بودن عسل بسیار مورد اهمیت قرار می­ گیرد. در این مقاله روش طیف­ سنجی فرو قرمز تبدیل فوریه (FTIR) برای تحلیل 6 نمونۀ مختلف عسل از عسل چهل­ گیاه, عسل زیروفن در غلظت­ های آبی 10% , 30% و 50%, و 2 نمونه شربت گلوکز با غلظت ­های 10% و 30% به کار می­ رود که طیف ­های به دست آمده با استفاده از تحلیل آماری چندمتغیره, طبقه ­بندی و تجزیه و تحلیل می­ شوند. طبقه ­بندی داده ­های خروجی نشان­ دهندۀ تفکیک مناسب بین عسل اصل و شربت گلوکز است. این مقاله با هدف ارائۀ یک روش طبقه بندی ارزان, سریع و دقیق برای احراز هویت عسل انجام شده و نشان می ­دهد که روش FTIR-ATRبه همراه تحلیل آماری چندمتغیره, یک ابزار مفید برای آزمایش اصالت عسل است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button