مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

52
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

11
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

کاربرد پلمیر Polydiacetylene در کپسوله دار کردن باکتری لاکتوباسیلوس رامنوسوس با استفاده از روش الکترواسپینینگ

صفحات

 صفحه شروع 129 | صفحه پایان 137

چکیده

 هدف از نگارش این تحقیق بررسی توانایی های کپسوله دار کردن پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس با روش کپسوله دار کردن و بررسی اثر ماندگاری باکتری و همچنین بررسی اثر متحد الشکل بودن دربرابر اسید معده می باشد. همچنین در این مقاله به بررسی اثرات پروبیوتیک ها در پیش گیری و درمان بیماری های گوارشی در طول سالهای 2023-2020 پرداخته شده است. برای این منظور جدایه باکتری لاکتوباسیلوس رامنوسوس به شماره PTCC 1637 از مرکز ملی ذخایر و ژنتیک های زیستی ایران تهیه و جهت کشت به آزمایشگاه منتقل شدند. نتایج تحقیقات شواهد خوبی در مورد اثرات درمانی پروبیوتیک ها در اسهال عفونی, اسهال ناشی از مصرف آنتی بیوتیک ها و عدم تحمل لاکتوز نشان داده است. ﺍﻳﻦ ارگاﻧﻴﺴﻢ ﻫﺎ ﺳﻮﺩﻣﻨﺪﻱ ﻫﺎﻱ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻃﺮﻳﻖ ﺳﺎﺧﺖ ﻣﻮﺍﺩ ﻣﻐﺬﻱ ﻧﻈﻴﺮ ﻭﻳﺘﺎﻣﻴﻦ ﻫﺎ, ﺑﻬﺒﻮﺩ ﺟﺬﺏ ﺍﻣﻼﺡ, ﺗﻮﻟﻴﺪ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﺍﺳﻴﺪﻻﻛﺘﻴﻚ ﻧﻮﻉL+, ﺍﻓﺰﺍﻳﺶ ﺟﺬﺏ پرﻭﺗﺌﻴﻦ ﻭ ﺑﺎﺯﺩﻩ ﺭﺷﺪ و همچنینﻛﺎﻫﺶ ﻓﻌﺎﻟﻴﺖﺁﻧﺰﻳﻢ ﻫﺎﻱﺩﺍﺭﺍﻱ ﺍﺛﺮ ﺿﺪﺗﻐﺬﻳﻪ ﺍﻱ ﺑﻪ ﺑﺪﻥ ﻣﻲ ﺭﺳﺎﻧﻨﺪ. البته ﻧﻜﺘﻪ ﺍﺻﻠﻲ ﻟﺰﻭﻡ ﺣﻀﻮﺭ ﺍﻳﻦ ﻣﻴﻜﺮﻭﺏ ﻫﺎ ﺩﺭ ﺩﺳتگاه گوﺍﺭﺵ, ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﺯﻧﺪﻩ ﻣﻲ ﺑﺎﺷﺪ. ﺑﻘﺎﻱ پروبیوتیک ها ﺩﺭ ﻣﺤﺼﻮﻻﺕ ﺗﺤﺖ ﺗﺎﺛﻴﺮﻣﻴﺰﺍﻥﻓﺎﻛﺘﻮﺭﻫﺎﻱ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺷﺎﻣﻞpH, ﺍﺳﻴﺪﻱ ﺷﺪﻥ(ﻃﻲ نگهداری)ﺩﺭ ﻣﺤﺼﻮﻝ ﺗﺨﻤﻴﺮﻱ, ﺗﻮﻟﻴﺪ پرﺍﻛﺴﻴﺪ ﻫﻴﺪﺭﻭژﻥ, ﺳﻤﻴﺖ ﺍﻛﺴﻴژﻥ ﺩﻣﺎﻫﺎﻱ نگهداری, پایداری ﺩﺭ ﺣﺎﻟﺖ ﺧﺸﻚ ﻳﺎ ﻓﺮﻳﺰ ﺷﺪﻩ, ﺭﺷﺪ ﺿﻌﻴﻒ ﺩﺭ ﺷﻴﺮ, ﻛﻤﺒﻮﺩ پرﻭﺗﺌﺎﺯ ﺑﺮﺍﻱ ﺷﻜﺴﺘﻦ پرﻭﺗﺌﻴﻦ ﺷﻴﺮ ﺑﻪ ﺍﺟﺰﺍﻱ ﻧﻴﺘﺮﻭژﻧﻲ ﻭ ﺭﻗﺎﺑﺖ ﺑﺎ ﺍﺳﺘﺎﺭﺗﺮﻫﺎﻱ ﺳﻨﺘﻲ ﻃﻲ ﺗﺨﻤﻴﺮ ﻣﻲ ﺑﺎﺷﺪ.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button