مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

30
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

27
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات افزودن مکمل گیاهی ویتامین E به جیره بر صفات تولیدی، پاسخ های ایمنی و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 61 | صفحه پایان 71

چکیده

 مطالعه حاضر به منظور تأثیر استفاده از مکمل گیاهی ویتامین E بر صفات تولیدی, پاسخ های ایمنی هومورال و برخی فراسنجه های خونی با استفاده از تعداد 480 قطعه جوجه گوشتی یک روزه آرین در قالب طرح کاملاً تصادفی با چهار تیمار, چهار تکرار و 30 قطعه پرنده در هر تکرار بررسی شد. تیمارهای آزمایشی شامل 1- جیره پایه (حاوی 25 واحد بین المللی ویتامین E سنتتیک), 2- جیره پایه+ 25 واحد بین المللی ویتامین E سنتتیک, 3- جیره پایه+ 50 میلی گرم مکمل گیاهی ویتامین E, 4- جیره پایه+ 100 میلی گرم مکمل گیاهی ویتامین E بود. نتایج نشان داد که تیمارهای آزمایشی بر مصرف خوراک, وزن بدن و ضریب تبدیل غذایی تأثیر  معنی داری نداشتند, هم چنین خصوصیات لاشه از جمله درصد لاشه, درصد سینه, ران, پشت و گردن, چربی حفره بطنی, قلب, طحال و فراسنجه های خونی تحت تأثیر تیمارهای آزمایشی قرار نگرفتند استفاده از مکمل گیاهی ویتامین E بر تیتر آنتی بادی علیه ویروس نیوکاسل و آنفلوآنزا  بی تأثیر  بود. به طور کلی, با توجه به توصیه سویه های تجاری نیاز ویتامین E 50 واحد بین المللی است, لذا در صورت تأمین 25 واحد بین المللی ویتامین E سنتتیک در جیره, امکان تأمین بقیه نیاز تا 50 واحد بین المللی با استفاده از مکمل گیاهی ویتامین (به میزان 50 میلی گرم در هر کیلوگرم خوراک) وجود دارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button