APA:
کپیفرخزاده، سارا، شاهسوندحسنی، حسین، و محمدی نژاد، قاسم. (1392). مقایسه پایداری و سازگاری غله جدید تریتی پایرم اولیه با گندم نان ایرانی و تریتیکاله با استفاده از پارامترهای مختلف پایداری در ایران. پژوهشهای زراعی ایران، 11(4)، 629-639. SID. https://sid.ir/paper/119142/fa
Vancouver:
کپیفرخزاده سارا، شاهسوندحسنی حسین، محمدی نژاد قاسم. مقایسه پایداری و سازگاری غله جدید تریتی پایرم اولیه با گندم نان ایرانی و تریتیکاله با استفاده از پارامترهای مختلف پایداری در ایران. پژوهشهای زراعی ایران[Internet]. 1392؛11(4):629-639. Available from: https://sid.ir/paper/119142/fa
IEEE:
کپیسارا فرخزاده، حسین شاهسوندحسنی، و قاسم محمدی نژاد، “مقایسه پایداری و سازگاری غله جدید تریتی پایرم اولیه با گندم نان ایرانی و تریتیکاله با استفاده از پارامترهای مختلف پایداری در ایران،” پژوهشهای زراعی ایران، vol. 11، no. 4، pp. 629–639، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/119142/fa