APA:
کپیمیرهادی، سیدمحمدجواد، و مختصی بیدگلی، علی. (1385). اثر سطوح مختلف ازت بر روند رشد و کیفیت پروتئین در دانه سورگوم. مجله کشاورزی، 8(1)، 59-68. SID. https://sid.ir/paper/123859/fa
Vancouver:
کپیمیرهادی سیدمحمدجواد، مختصی بیدگلی علی. اثر سطوح مختلف ازت بر روند رشد و کیفیت پروتئین در دانه سورگوم. مجله کشاورزی[Internet]. 1385؛8(1):59-68. Available from: https://sid.ir/paper/123859/fa
IEEE:
کپیسیدمحمدجواد میرهادی، و علی مختصی بیدگلی، “اثر سطوح مختلف ازت بر روند رشد و کیفیت پروتئین در دانه سورگوم،” مجله کشاورزی، vol. 8، no. 1، pp. 59–68، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/123859/fa