مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

15
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

8
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مروری بر شرایط بهینه استخراج رنگهای خوراکی از گیاهان دارویی

صفحات

 صفحه شروع 150 | صفحه پایان 158

چکیده

 رنگ یکی از مهمترین عوامل برای پذیرش مصرف کننده است. از ایمن ترین رنگ ها برای استفاده خوراکی پیگمان ها محسوب می شوند در این روش از ترکیبات رنگ دهنده طبیعی استفاده می شود که استخراج رنگدانه انتوسیانین به رنگهای آبی, قرمز و بنفش از گلبرگ گل گاو زبان به روش خیساندن, رنگدانه های بتالایین به رنگ قرمز از چغندر قرمز و استخراج رنگدانه بتالائین از نوع بتاسیانین ها ماده رنگزای خوراکی از برگ گیاه تاج خروس که بعنوان رنگ دهنده در فراورده هایی مانند کرم های وسط شیرینی, ماست, بستنی و. . . نمونه هایی از این روش می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button