Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

476
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

595
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی آزمایشگاهی اثر عوامل موثر بر بهبود فرآیندتولید بیوگاز از پسماندهای غذایی و آنالیز انرژی آن

صفحات

 صفحه شروع 73 | صفحه پایان 86

چکیده

 دراین پژوهش, پارامترهای موثر در تولید بیوگاز از پسماند های غذایی به همراه کود دامی موجود در منطقه و افزودنی های ارگانیک بررسی شده است. پسماند های غذایی از رستوران دانشگاه جمع آوری و با کود دامی(گاوی) با نسبت های مختلف 1: 1, 1: 2, 1: 3, 3: 1 درمقیاس آزمایشگاهی در محدوده دمایی ترموفیلی(55-60 درجه سانتی گراد) به مدت 15روز قرار داده و حجم گاز تولیدی اندازه گیری شد. نتایج حاصل از تولید گاز نسبت 1: 1 کود دامی و پسماند غذایی, بالاترین میزان گاز تجمعی با حجم 5لیتر را نشان داد. با افزودن 10 گرم افزودنی شیمیایی سیلیکا ژل و گیاه رزماری, , پوست گردو, پوست موز و گوجه به مخلوط فوق به ترتیب میزان گاز تجمعی با 4/24%, 7/2 %, 3/2 %, 9/1 %, 6/ % درصد حجمی افزایش را نشان داد. در طول دوره هضم, تغییرات pHنشان داد که بالاترین میزان حجم گاز در pH خنثی تولید شد. و استفاده از پوست گردو باعث تثبیت pH در فرایند شد. همچنین با اندازه گیری خواص ترموفیزیکی(مواد جامد, مواد فرار, رطوبت, درصد خاکستر) مخلوط پسماند غذایی با کود دامی ظرفیت تولید بیوگاز 43/0 درصد برآورد شدکه نشان دهنده ظرفیت بالای پسماند غذایی برای تولید بیوگاز می باشد. بر اساس نتایج بدست آمده ازراکتور پرتابل آزمایشگاهی برروی مخلوط بهینه پسماند های غذایی وکود دامی آنالیز انرژی در آن بررسی شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حسنی، سیدمهدی، ایرانمنش، مسعود، امیری، حسین، و رحمتی، محمود. (1398). بررسی آزمایشگاهی اثر عوامل موثر بر بهبود فرآیندتولید بیوگاز از پسماندهای غذایی و آنالیز انرژی آن. سوخت و احتراق، 12(3 )، 73-86. SID. https://sid.ir/paper/138558/fa

    Vancouver: کپی

    حسنی سیدمهدی، ایرانمنش مسعود، امیری حسین، رحمتی محمود. بررسی آزمایشگاهی اثر عوامل موثر بر بهبود فرآیندتولید بیوگاز از پسماندهای غذایی و آنالیز انرژی آن. سوخت و احتراق[Internet]. 1398؛12(3 ):73-86. Available from: https://sid.ir/paper/138558/fa

    IEEE: کپی

    سیدمهدی حسنی، مسعود ایرانمنش، حسین امیری، و محمود رحمتی، “بررسی آزمایشگاهی اثر عوامل موثر بر بهبود فرآیندتولید بیوگاز از پسماندهای غذایی و آنالیز انرژی آن،” سوخت و احتراق، vol. 12، no. 3 ، pp. 73–86، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/138558/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا