مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

481
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

553
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مدل سازی و بررسی پارامترهای تولید بیودیزل از هسته خرما به کمک روش های مرسوم، ماکروویو و فراصوت

صفحات

 صفحه شروع 29 | صفحه پایان 46

چکیده

 در این تحقیق, پارامترهای موثر بر میزان تولید بیودیزل از روغن هسته خرما به سه روش حرارت دهی مرسوم, ماکروویو و فراصوت بررسی شد. به منظور انجام فرایند تولید بیودیزل, ابتدا واکنش استری با کاتالیست اسید سولفوریک انجام شد تا میزان اسید چرب آزاد موجود در روغن هسته خرما به میزان استاندارد برای واکنش ترانس استریفیکاسیون کاهش یابد. نتایج نشان داد که 1 درصد وزنی کاتالیست و نسبت مولی الکل به روغن 8 تا 9 میزان بهینه برای هر سه روش تولید بیودیزل بود. به عبارت دیگر, روش مورد استفاده تاثیری بر میزان کاتالیست و متانول مصرفی در فرایند نداشت. در روش حرارت دهی مرسوم دمای° C 56 به عنوان دمای بهینه انتخاب شد و توان تقریبا 300 وات, در هر دو روش ماکروویو و فراصوت, بالاترین بازده را فراهم کرد. اما تفاوت اصلی در کاهش زمان واکنش بود, به طوری که زمان واکنش از حدود 90 دقیقه برای رسیدن به نقطه تعادل در روش مرسوم به هفت ونیم دقیقه در روش فراصوت و تنها 3 دقیقه در روش ماکروویو کاهش یافت. ازلحاظ مصرف انرژی, روش ماکروویو مناسب تر از روش فراصوت شناخته شد. نتایح مدل سازی نیز نشان داد که مدل های پیشنهادی مطابقت مناسبی با مقدار آزمایشگاهی دارند. نسبت مولی متانول/روغن و دما در روش مرسوم, میزان کاتالیست و متانول در روش ماکروویو, و توان امواج فراصوت در روش فراصوت, بیشترین تاثیر را بر تبدیل روغن هسته خرما به بیودیزل داشتند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عبدالرحمن کریم، اللامی حسنین، فرزاد، عبدالعلی، روحانی، عباس، و طبسی زاده، محمد. (1397). مدل سازی و بررسی پارامترهای تولید بیودیزل از هسته خرما به کمک روش های مرسوم, ماکروویو و فراصوت. سوخت و احتراق، 11(3 )، 29-46. SID. https://sid.ir/paper/138565/fa

    Vancouver: کپی

    عبدالرحمن کریم اللامی حسنین، فرزاد عبدالعلی، روحانی عباس، طبسی زاده محمد. مدل سازی و بررسی پارامترهای تولید بیودیزل از هسته خرما به کمک روش های مرسوم, ماکروویو و فراصوت. سوخت و احتراق[Internet]. 1397؛11(3 ):29-46. Available from: https://sid.ir/paper/138565/fa

    IEEE: کپی

    اللامی حسنین عبدالرحمن کریم، عبدالعلی فرزاد، عباس روحانی، و محمد طبسی زاده، “مدل سازی و بررسی پارامترهای تولید بیودیزل از هسته خرما به کمک روش های مرسوم, ماکروویو و فراصوت،” سوخت و احتراق، vol. 11، no. 3 ، pp. 29–46، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/138565/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button