مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

Persian Verion

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

Persian Version

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

View:

150
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

Download:

49
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

Cites:

Information Journal Paper

Title

فعالیت ضد قارچی اسموتین توتون بیان شده در Escherichia coli علیه برخی قارچ های بیماریزای گیاهی

Pages

  123-135

Abstract

 هدف از این تحقیق ارزیابی فعالیت ضد قارچی اسموتین در برابر چندین بیمارگر قارچی مهم گیاهی شامل می ­شد. به منظور انجام این مطالعه, ژن اسموتین از گیاه تنباکو (Nicotiana tabacum)  در باکتری(Rosetta DE3)  Escherichia coli   همسانه ­سازی و بیان گردید. به منظور بهینه سازی شرایط بیان پروتئین, از آزمون تاگوچی استفاده شد. آزمون وسترن بلات بیان پروتئین نوترکیب را مورد تأیید قرار داد. بررسی ها نشان داد پروتئین نوترکیب بیان شده عمدتاً به شکل نامحلول اینکلوژن بادی در سلول انباشته می شود؛ لذا پس از محلول ساختن این توده ها با کمک مواد احیا کننده شرایط ایجاد ساختمان طبیعی تأمین شد. اثر اسموتین نوترکیب بر قارچ های Rhizoctonia solani, Botrytis cinerea, Sclerotinia sclerotiorum, Fusarium oxysporum, Verticillium dahleae و Alternaria brassicola مورد بررسی قرار گرفته و فعالیت پروتئین خالص شده از طریق سه آزمون ضدقارچی متفاوت Radial Diffusion, Disk Diffusion و Spore Germination ارزیابی و مشاهده شد که این پروتئین رشد قارچ های فوق را مهار می کند. همچنین آزمون همولیتیک خونی نشان داد که این پروتئین برای سلول های پستانداران فاقد سمیت می ­باشد. یافته های فوق نشان می ­دهد که ژن اسموتین گیاه تنباکو دارای توانایی قابل توجهی در مهار رشد قارچ های بیماریزا گیاهی می ­باشد. همچنین این ژن می­ تواند درتولید گیاهان تراریخته مقاوم به  قارچ های بیماریزا مورد استفاده قرار گیرد.

Cites

  • No record.
  • References

  • No record.
  • Cite

    Related Journal Papers

  • No record.
  • Related Seminar Papers

  • No record.
  • Related Plans

  • No record.
  • Recommended Workshops






    Move to top
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button