APA:
کپییوسفی، مهری، طباطبایی، سیدجلال، حاجیلو، جعفر، و مهنا، ناصر. (1392). تاثیر شوری غیر یکنواخت در بخشی از ریشه بر شدت فتوسنتز و غلظت عناصر غذایی گیاه توت فرنگی رقم کاماروزا. علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، 27(2)، 178-184. SID. https://sid.ir/paper/142248/fa
Vancouver:
کپییوسفی مهری، طباطبایی سیدجلال، حاجیلو جعفر، مهنا ناصر. تاثیر شوری غیر یکنواخت در بخشی از ریشه بر شدت فتوسنتز و غلظت عناصر غذایی گیاه توت فرنگی رقم کاماروزا. علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)[Internet]. 1392؛27(2):178-184. Available from: https://sid.ir/paper/142248/fa
IEEE:
کپیمهری یوسفی، سیدجلال طباطبایی، جعفر حاجیلو، و ناصر مهنا، “تاثیر شوری غیر یکنواخت در بخشی از ریشه بر شدت فتوسنتز و غلظت عناصر غذایی گیاه توت فرنگی رقم کاماروزا،” علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، vol. 27، no. 2، pp. 178–184، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/142248/fa