APA:
کپیسیدلرفاطمی، لیلا، طباطبایی، سیدجلال، و فلاحی، اسماعیل. (1388). تاثیر سیلیسیوم بر شدت فتوسنتز و غلظت عناصر غذایی گیاه توت فرنگی در شرایط تنش شوری. دانش کشاورزی و تولید پایدار (دانش کشاورزی)، 19/1(1)، 107-118. SID. https://sid.ir/paper/467127/fa
Vancouver:
کپیسیدلرفاطمی لیلا، طباطبایی سیدجلال، فلاحی اسماعیل. تاثیر سیلیسیوم بر شدت فتوسنتز و غلظت عناصر غذایی گیاه توت فرنگی در شرایط تنش شوری. دانش کشاورزی و تولید پایدار (دانش کشاورزی)[Internet]. 1388؛19/1(1):107-118. Available from: https://sid.ir/paper/467127/fa
IEEE:
کپیلیلا سیدلرفاطمی، سیدجلال طباطبایی، و اسماعیل فلاحی، “تاثیر سیلیسیوم بر شدت فتوسنتز و غلظت عناصر غذایی گیاه توت فرنگی در شرایط تنش شوری،” دانش کشاورزی و تولید پایدار (دانش کشاورزی)، vol. 19/1، no. 1، pp. 107–118، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/467127/fa