APA:
کپیاصغری، محمدرضا، و احدی، لیلا. (1392). تاثیر کاربرد پس از برداشت اسید سالیسیلیک و ژل آلوئه ورا بر خصوصیات کیفی و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه انگور رقم قزل ازوم. علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، 27(3)، 342-349. SID. https://sid.ir/paper/142300/fa
Vancouver:
کپیاصغری محمدرضا، احدی لیلا. تاثیر کاربرد پس از برداشت اسید سالیسیلیک و ژل آلوئه ورا بر خصوصیات کیفی و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه انگور رقم قزل ازوم. علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)[Internet]. 1392؛27(3):342-349. Available from: https://sid.ir/paper/142300/fa
IEEE:
کپیمحمدرضا اصغری، و لیلا احدی، “تاثیر کاربرد پس از برداشت اسید سالیسیلیک و ژل آلوئه ورا بر خصوصیات کیفی و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه انگور رقم قزل ازوم،” علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، vol. 27، no. 3، pp. 342–349، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/142300/fa