مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

967
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

729
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر کاربرد پس از برداشت اسید سالیسیلیک و ژل آلوئه ورا بر عمر پس از برداشت و ویژگی آنتی اکسیدانی انگور قزل ازوم

صفحات

 صفحه شروع 677 | صفحه پایان 685

چکیده

 امروزه, به دلیل تاثیرات زیانبار مواد شیمیایی بر سلامت انسان و محیط زیست, استفاده از این مواد با محدودیت هایی روبه روست. از این رو, یافتن مواد سالم برای استفاده در فناوری پس از برداشت میوه ها و سبزی ها ضروری است. در این پژوهش, تاثیر غلظت های مختلف اسید سالیسیلیک (0, 1, 2 میلی مولار) به همراه ژل آلوئه ورا در غلظت های 0, 25 درصد و 33 درصد بر عمر پس از برداشت میوه انگور رقم قزل ازوم در دمای 0±0.5 درجه سانتی گراد و رطوبت نسبی 95-90 درصد به مدت 45 و 90 روز در آزمایشگاه دانشگاه ارومیه در مهرماه 1390 بررسی شد. آزمایش به صورت فاکتوریل بر پایه طرح کاملا تصادفی و در 6 تکرار انجام شد که هر تکرار محتوی 500 گرم انگور بود. ویژگی های کیفی میوه شامل pH آب میوه, اسید قابل تیتراسیون, ویتامین ث, فعالیت آنتی اکسیدانی, فعالیت آنزیم کاتالاز و درصد کاهش وزن بررسی شد. اسید سالیسیلیک 2 میلی مولار و ژل آلوئه ورا 33 درصد به طور معناداری سبب حفظ فعالیت آنتی اکسیدانی و آنزیم کاتالاز میوه شدند و تاثیر معناداری بر مقدار اسیدهای آلی, ویتامین ث, درصد کاهش وزن و pH آبمیوه داشتند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اصغری، محمدرضا، احدی، لیلا، و ریایی، سجاد. (1394). تاثیر کاربرد پس از برداشت اسید سالیسیلیک و ژل آلوئه ورا بر عمر پس از برداشت و ویژگی آنتی اکسیدانی انگور قزل ازوم. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، 46(4)، 677-685. SID. https://sid.ir/paper/148044/fa

    Vancouver: کپی

    اصغری محمدرضا، احدی لیلا، ریایی سجاد. تاثیر کاربرد پس از برداشت اسید سالیسیلیک و ژل آلوئه ورا بر عمر پس از برداشت و ویژگی آنتی اکسیدانی انگور قزل ازوم. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)[Internet]. 1394؛46(4):677-685. Available from: https://sid.ir/paper/148044/fa

    IEEE: کپی

    محمدرضا اصغری، لیلا احدی، و سجاد ریایی، “تاثیر کاربرد پس از برداشت اسید سالیسیلیک و ژل آلوئه ورا بر عمر پس از برداشت و ویژگی آنتی اکسیدانی انگور قزل ازوم،” مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، vol. 46، no. 4، pp. 677–685، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148044/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button