APA:
کپیرخش، فاطمه، و گلچین، احمد. (1392). بررسی تاثیر سطوح مختلف نیتروژن و مس بر عملکرد غلظت عناصر غذایی و نیترات سر کلم بروکلی (Brassica oleracea). علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، 27(4)، 453-459. SID. https://sid.ir/paper/142326/fa
Vancouver:
کپیرخش فاطمه، گلچین احمد. بررسی تاثیر سطوح مختلف نیتروژن و مس بر عملکرد غلظت عناصر غذایی و نیترات سر کلم بروکلی (Brassica oleracea). علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)[Internet]. 1392؛27(4):453-459. Available from: https://sid.ir/paper/142326/fa
IEEE:
کپیفاطمه رخش، و احمد گلچین، “بررسی تاثیر سطوح مختلف نیتروژن و مس بر عملکرد غلظت عناصر غذایی و نیترات سر کلم بروکلی (Brassica oleracea)،” علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، vol. 27، no. 4، pp. 453–459، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/142326/fa