Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,449
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

643
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر فسفات و فسفیت درpH های مختلف بر عملکرد، رشد و وضعیت فسفر در کلم بروکلی

صفحات

 صفحه شروع 41 | صفحه پایان 48

چکیده

 فسفر برای گیاهان یک عنصر ضروری است که نقش های مهمی در متابولیسم کربوهیدرات ها و سیستم انتقال انرژی ایفا می کند. فسفیت (-phi, PO33) یک شکل احیاء شده فسفات (-pi, PO43) می باشد. جهت بررسی اثر فسفات و فسفیت درpH های مختلف بر رشد, عملکرد, و وضعیت فسفر در کلم بروکلی آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با دو فاکتور شامل منبع فسفر (در سه سطح فسفیت, فسفات و نسبت مساوی فسفیت فسفات) و pH (در سه سطح 5/5, 7 و 5/8) با چهار تکرار انجام شد. نتایج نشان داد که اثرات اصلی منبع فسفر و pH بر غلظت فسفر و پتاسیم برگ در سطح احتمال یک درصد معنی دار بود, اثر متقابل فسفر و pH بر فسفر برگ در سطح احتمال یک درصد و بر پتاسیم برگ در سطح احتمال پنج درصد معنی دار شدند. کمترین وزن تر سر (عملکرد) مربوط به تیمار فسفیت بود بنابراین, می توان نتیجه گرفت که فسفیت استفاده شده به عنوان منبع فسفر باعث تولید سرهای کوچک و نابالغ و حتی در بعضی از گیاهان مانع تولید سر شد و باعث ایجاد حالت سمیّت و در نتیجه کاهش عملکرد را در پی داشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جهانیان، امین، طباطبایی، سیدجلال، و نجفی، نصرت اله. (1397). اثر فسفات و فسفیت درpH های مختلف بر عملکرد, رشد و وضعیت فسفر در کلم بروکلی. تغذیه گیاهان باغی، 1(1 )، 41-48. SID. https://sid.ir/paper/268536/fa

    Vancouver: کپی

    جهانیان امین، طباطبایی سیدجلال، نجفی نصرت اله. اثر فسفات و فسفیت درpH های مختلف بر عملکرد, رشد و وضعیت فسفر در کلم بروکلی. تغذیه گیاهان باغی[Internet]. 1397؛1(1 ):41-48. Available from: https://sid.ir/paper/268536/fa

    IEEE: کپی

    امین جهانیان، سیدجلال طباطبایی، و نصرت اله نجفی، “اثر فسفات و فسفیت درpH های مختلف بر عملکرد, رشد و وضعیت فسفر در کلم بروکلی،” تغذیه گیاهان باغی، vol. 1، no. 1 ، pp. 41–48، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/268536/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا