مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,073
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

698
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر آسکوربیک اسید در به تاخیر انداختن تغییرات بیوشیمیایی ضمن پیری و افزایش ماندگاری گل رز

صفحات

 صفحه شروع 25 | صفحه پایان 33

چکیده

 در این پژوهش, اثر غلظت های مختلف آسکوربیک اسید ( AsA؛0, 2, 4 و 6 میلی مولار) در به تاخیر انداختن پیری گل های شاخه بریده رز رقم ‘رویال کلاس’ بر اساس طرح فاکتوریل بررسی شد. نتایج نشان داد که کاربرد 4 میلی مولار AsA باعث بیشترین تاخیر در پیری گل ها در مقایسه با شاهد (آب مقطر) گردید. همچنین, وزن تر و قطر گل هایی که با 4 میلی مولار AsA تیمار شدند, بیشتر از سایر تیمارها بود. خصوصیاتی مثل میزان پروتئین, پرولین, آنتوسیانین کل و پراکسیده شدن لیپیدها گل ها در طی 8 روز نگهداری تنها در گل های شاهد و 4 میلی مولار AsA اندازه گیری گردید. کاربرد 4 میلی مولار AsA باعث جلوگیری از کاهش پروتئین در طی 8 روز نگهداری گل ها گردید. میزان پرولین در گل های تیمار شده با AsA نسبت به شاهد پایین تر بود, ولی تفاوت معنی داری با گل های تیمار شده با AsA مشاهده نشد. میزان آنتوسیانین به تدریج با پیر شدن گل ها کاهش پیدا کرد, اما تیمار با AsA مانع از کاهش آن گردید. همچنین کاربرد 4 میلی مولار AsA با جلوگیری از افزایش مالون دی آلدئید پیری گل ها را به تاخیر انداخت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ابری، فاطمه، قاسم نژاد، محمود، حسن ساجدی، رضا، بخشی، داوود، و شیری، محمدعلی. (1393). تاثیر آسکوربیک اسید در به تاخیر انداختن تغییرات بیوشیمیایی ضمن پیری و افزایش ماندگاری گل رز. علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، 28(1)، 25-33. SID. https://sid.ir/paper/142418/fa

    Vancouver: کپی

    ابری فاطمه، قاسم نژاد محمود، حسن ساجدی رضا، بخشی داوود، شیری محمدعلی. تاثیر آسکوربیک اسید در به تاخیر انداختن تغییرات بیوشیمیایی ضمن پیری و افزایش ماندگاری گل رز. علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)[Internet]. 1393؛28(1):25-33. Available from: https://sid.ir/paper/142418/fa

    IEEE: کپی

    فاطمه ابری، محمود قاسم نژاد، رضا حسن ساجدی، داوود بخشی، و محمدعلی شیری، “تاثیر آسکوربیک اسید در به تاخیر انداختن تغییرات بیوشیمیایی ضمن پیری و افزایش ماندگاری گل رز،” علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، vol. 28، no. 1، pp. 25–33، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/142418/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button