APA:
کپیابری، فاطمه، قاسم نژاد، محمود، حسن ساجدی، رضا، بخشی، داوود، و شیری، محمدعلی. (1393). تاثیر آسکوربیک اسید در به تاخیر انداختن تغییرات بیوشیمیایی ضمن پیری و افزایش ماندگاری گل رز. علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، 28(1)، 25-33. SID. https://sid.ir/paper/142418/fa
Vancouver:
کپیابری فاطمه، قاسم نژاد محمود، حسن ساجدی رضا، بخشی داوود، شیری محمدعلی. تاثیر آسکوربیک اسید در به تاخیر انداختن تغییرات بیوشیمیایی ضمن پیری و افزایش ماندگاری گل رز. علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)[Internet]. 1393؛28(1):25-33. Available from: https://sid.ir/paper/142418/fa
IEEE:
کپیفاطمه ابری، محمود قاسم نژاد، رضا حسن ساجدی، داوود بخشی، و محمدعلی شیری، “تاثیر آسکوربیک اسید در به تاخیر انداختن تغییرات بیوشیمیایی ضمن پیری و افزایش ماندگاری گل رز،” علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، vol. 28، no. 1، pp. 25–33، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/142418/fa