مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

462
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

214
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر تیمار کوتاه مدت سالسیلیک اسید و آسکوربیک اسید در به تاخیر انداختن پیری گل بریده رز رقم «ردنائومی»

صفحات

 صفحه شروع 147 | صفحه پایان 157

چکیده

 این آزمایش روی گل های شاخه بریده رز رقم ’ردنائومی‘ با طول 35 سانتی متر, به مدت 18 ساعت به صورت تیمار کوتاه مدت (پالسینگ) به صورت آزمایش فاکتوریل بر پایه طرح کاملا تصادفی با 5 تیمار شیمیایی: آب مقطر (Control), ساکاروز+ هیدروکسی کینولین سولفات (Suc + 8-HQS), ساکاروز+ هیدروکسی کینولین سولفات + سالسیلیک اسید (Suc + 8-HQS + SA), ساکاروز+ هیدروکسی کینولین سولفات+ آسکوربیک اسید (Suc + 8-HQS + ASA), ساکاروز+ هیدروکسی کینولین سولفات + سالسیلیک اسید+ آسکوربیک اسید (Suc + 8-HQS + SA + ASA) در 3 تکرار در داخل بطری ها, انجام گرفتند. صفات مورفولوژی مانند ماندگاری, تغییرات جذب آب, وزن تر, قطر گل و صفات فیزیولوژی مانند پروتئین کل و میزان پرولین مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد که ترکیب تیماری ساکاروز+ هیدروکسی کینولین سولفات + سالسیلیک اسید در مقایسه با شاهد و سایر تیمارها بیشترین تاثیر را بر ماندگاری گل رز داشت. هم چنین نتایج نشان داد که تیمار ساکاروز+ هیدروکسی کینولین سولفات + سالسیلیک اسید+ آسکوربیک اسید پیری گل ها را به تاخیر انداخته و میزان جذب آب, وزن تر و قطرگل را افزایش می دهد. نتایج به دست آمده نشان می دهد میزان پروتئین کل تحت تیمار ساکاروز+ هیدروکسی کینولین سولفات+ آسکوربیک اسید و محتوی پرولین تحت تیمار ساکاروز+ هیدروکسی کینولین سولفات دارای بیشترین مقدار هستند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صمدی، حسین، حاتم زاده، عبداله، قاسم نژاد، محمود، زکی زاده، هدایت، و حسینی، سیده سمیه. (1393). تاثیر تیمار کوتاه مدت سالسیلیک اسید و آسکوربیک اسید در به تاخیر انداختن پیری گل بریده رز رقم «ردنائومی». تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی، 4(13)، 147-157. SID. https://sid.ir/paper/485505/fa

    Vancouver: کپی

    صمدی حسین، حاتم زاده عبداله، قاسم نژاد محمود، زکی زاده هدایت، حسینی سیده سمیه. تاثیر تیمار کوتاه مدت سالسیلیک اسید و آسکوربیک اسید در به تاخیر انداختن پیری گل بریده رز رقم «ردنائومی». تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی[Internet]. 1393؛4(13):147-157. Available from: https://sid.ir/paper/485505/fa

    IEEE: کپی

    حسین صمدی، عبداله حاتم زاده، محمود قاسم نژاد، هدایت زکی زاده، و سیده سمیه حسینی، “تاثیر تیمار کوتاه مدت سالسیلیک اسید و آسکوربیک اسید در به تاخیر انداختن پیری گل بریده رز رقم «ردنائومی»،” تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی، vol. 4، no. 13، pp. 147–157، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/485505/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button