Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

645
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

496
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثرات پایه و محلول پاشی با مخلوط کلرید کلسیم، نیترات کلسیم و بور بر برخی صفات کمی و کیفی سیب رقم’ استارکینگ‘

صفحات

 صفحه شروع 195 | صفحه پایان 205

چکیده

 تولید سیب, در اقتصاد باغبانی ایران از اهمیت ویژه ای برخوردار است. این پژوهش با استفاده از یک آزمایش فاکتوریل بر پایه طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار به منظور بررسی اثرات پایه و محلول پاشی مخلوط کلرید کلسیم, نیترات کلسیم و بور بر برخی صفات کمی و کیفی سیب رقم’ استارکینگ‘ طی سال زراعی 94-1393 در منطقه خرم دره انجام شد. عامل پایه در دو سطح (EM 9 و MM 106) و عامل غلظت محلول پاشی در سه سطح (صفر, 3000 و 5000 پی. پی. ام) مخلوط کلرید کلسیم, نیترات کلسیم و بور بود و درختان آزمایشی در سن 9 سالگی قرار داشتند. عملیات محلول پاشی در طول دوران رشد و نمو رویشی درختان و در سه نوبت به فاصله 22 روز انجام شد. نتایج نشان داد که عامل غلظت محلول پاشی بر عملکرد تک درخت, عملکرد در واحد سطح, طول و قطر شاخه های جدید, ارتفاع و قطر درخت, میزان افزایش سالانه قطر درخت, میزان مواد جامد محلول, اسیدیته و سفتی بافت میوه اثر معنی دار و بر میزان اسیدیته کل قابل تیتراسیون میوه ها اثر غیر معنی داری داشت. اثر پایه بر صفات طول رشد شاخه های جدید, قطر تنه درخت و میزان افزایش سالانه آن و همچنین میزان اسیدیته میوه معنی دار بود. اثر متقابل غلظت محلول پاشی× نوع پایه فقط در مورد صفت طول رشد شاخه های جدید معنی دار بود. جمع بندی نتایج نشان داد که محلول پاشی مخلوط کلرید کلسیم, نیترات کلسیم و بور با غلظت 5000 پی. پی. ام موجب بهبود خواص کمی و کیفی سیب رقم ’ استارکینگ‘ بر روی پایه های M9 و MM106 می گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    یعقوبی اکرم، نادر، ایمانی، علی، و صادق زاده اهری، داوود. (1398). بررسی اثرات پایه و محلول پاشی با مخلوط کلرید کلسیم, نیترات کلسیم و بور بر برخی صفات کمی و کیفی سیب رقم’ استارکینگ‘. علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، 33(2 )، 195-205. SID. https://sid.ir/paper/142526/fa

    Vancouver: کپی

    یعقوبی اکرم نادر، ایمانی علی، صادق زاده اهری داوود. بررسی اثرات پایه و محلول پاشی با مخلوط کلرید کلسیم, نیترات کلسیم و بور بر برخی صفات کمی و کیفی سیب رقم’ استارکینگ‘. علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)[Internet]. 1398؛33(2 ):195-205. Available from: https://sid.ir/paper/142526/fa

    IEEE: کپی

    نادر یعقوبی اکرم، علی ایمانی، و داوود صادق زاده اهری، “بررسی اثرات پایه و محلول پاشی با مخلوط کلرید کلسیم, نیترات کلسیم و بور بر برخی صفات کمی و کیفی سیب رقم’ استارکینگ‘،” علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، vol. 33، no. 2 ، pp. 195–205، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/142526/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا