مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,269
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

611
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

جداسازی و شناسایی عامل بیماری پوسیدگی قهوه ای میوه پرتقال و نارنگی در غرب استان مازندران

صفحات

 صفحه شروع 489 | صفحه پایان 491

چکیده

 یکی از مشکلات این محصول ارزشمند بیماری پوسیدگی قهوه ای میوه مرکبات (Brown rot) می باشد. علایم آلودگی اولیه بیماری روی میوه به صورت لکه های تیره کوچک ظاهر می شود. در این تحقیق بر اساس خصوصیات مورفولوژیک, میزان رشد, الگوی رشد و دماهای ویژه گونه های parasitica Phytophthora از ارقام نارنگی و P. citrophthora از ارقام پرتقال شناسایی و بیماری زایی گونه های P. parasitica و P. citrophthora بر روی میوه ارقام نارنگی و پرتقال اثبات گردید. جداسازی گونه  P. parasiticaاز ارقام نارنگی و گونه P. citrophthora از ارقام پرتقال به عنوان عوامل پوسیدگی قهوه ای میوه مرکبات از غرب مازندران, صورت گرفت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    محمدعلیان، یعقوب، زمانی زاده، حمیدرضا، الهی نیا، سیدعلی، و مقصودی، رضا. (1389). جداسازی و شناسایی عامل بیماری پوسیدگی قهوه ای میوه پرتقال و نارنگی در غرب استان مازندران. (حفاظت گیاهان) پژوهش های حفاظت گیاهان ایران، 24(4)، 489-491. SID. https://sid.ir/paper/142638/fa

    Vancouver: کپی

    محمدعلیان یعقوب، زمانی زاده حمیدرضا، الهی نیا سیدعلی، مقصودی رضا. جداسازی و شناسایی عامل بیماری پوسیدگی قهوه ای میوه پرتقال و نارنگی در غرب استان مازندران. (حفاظت گیاهان) پژوهش های حفاظت گیاهان ایران[Internet]. 1389؛24(4):489-491. Available from: https://sid.ir/paper/142638/fa

    IEEE: کپی

    یعقوب محمدعلیان، حمیدرضا زمانی زاده، سیدعلی الهی نیا، و رضا مقصودی، “جداسازی و شناسایی عامل بیماری پوسیدگی قهوه ای میوه پرتقال و نارنگی در غرب استان مازندران،” (حفاظت گیاهان) پژوهش های حفاظت گیاهان ایران، vol. 24، no. 4، pp. 489–491، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/142638/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button