مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

912
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر تیمارهای شیمیایی بر عمر انباری و پوسیدگی میوه دو رقم نارنگی (.Citrus reticulata Blanco)

صفحات

 صفحه شروع 157 | صفحه پایان 166

چکیده

 به منظور بررسی اثرات تیمارهای شیمیایی بر کاهش وزن, پوسیدگی و دیگر ویژگیهای میوه دو رقم نارنگی (کلمانتین و کینو) در انبار سرد (6±1°C) و انبار معمولی در سالهای 1376 و 1377 آزمایش هایی انجام شد. در این آزمایش ها اثر امولسیون واکس (50% و 75%), ایمازالیل (750 و 1000 میلی گرم در لیتر), 2, 4- دی ایزوپروپیل استر (1000 و 1500 میلی گرم در لیتر) و همچنین برهمکنش آن ها بر میوه ارقام "کلمانتین" و "کینو" آزمایش شد. سپس میوه های تیمار شده به ترتیب به مدت 3 و 5 ماه در انبار سرد و انبار معمولی نگهداری شدند. نتایج نشان داد میوه هایی که در انبار معمولی نگهداری شده بودند کاهش وزن بیشتری نسبت به انبار سرد داشتند. در هر دو نوع انبار, تیمارهایی از امولسیون واکس که حاوی ایمازالیل یا 2, 4- دی بودند در کاهش وزن موثر بودند. بیشترین کاهش وزن در میوه های بدون واکس مشاهده شد و میوه هایی که با غلظت 75% واکس تیمار شده بودند در طول 3 و 5 ماه نگهداری در انبار, کمترین مقدار کاهش وزن را داشتند. ایمازالیل به طور معنی داری باعث کاهش درصد پوسیدگی گردید., در ضمن در انبار موثرتر از 2, 4- دی بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    میرزاخانی، عباس، و راحمی، مجید. (1379). تاثیر تیمارهای شیمیایی بر عمر انباری و پوسیدگی میوه دو رقم نارنگی (.Citrus reticulata Blanco). مجله علوم و فنون باغبانی ایران، 1(4-3)، 157-166. SID. https://sid.ir/paper/80869/fa

    Vancouver: کپی

    میرزاخانی عباس، راحمی مجید. تاثیر تیمارهای شیمیایی بر عمر انباری و پوسیدگی میوه دو رقم نارنگی (.Citrus reticulata Blanco). مجله علوم و فنون باغبانی ایران[Internet]. 1379؛1(4-3):157-166. Available from: https://sid.ir/paper/80869/fa

    IEEE: کپی

    عباس میرزاخانی، و مجید راحمی، “تاثیر تیمارهای شیمیایی بر عمر انباری و پوسیدگی میوه دو رقم نارنگی (.Citrus reticulata Blanco)،” مجله علوم و فنون باغبانی ایران، vol. 1، no. 4-3، pp. 157–166، 1379، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/80869/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا