مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

17,505
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

2,086
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی ترکیب وزنی بدن گوسفند و میزان افت در مراحل مختلف پس از کشتار

صفحات

 صفحه شروع 271 | صفحه پایان 276

چکیده

 بازده گوشتی دام و نسبت اجزا مختلف لاشه برای تولید کنندگان و دست اندرکاران صنعت گوشت فاکتورهای اقتصادی مهمی به شمار می روند. در این تحقیق, بازده گوشتی و درصد اجزا مختلف بدن گوسفند و همچنین میزان افت ناشی از فرآیندهای مختلف از مرحله پس از کشتار تا زمان مصرف مورد مطالعه قرار گرفت. میانگین وزن لاشه گرم و سرد به ترتیب 15.63 و 15.33 کیلوگرم, میانگین افت سرد کردن 1.87 درصد و میانگین راندمان گرم و سرد به ترتیب برابر 41.44 و 40.67 درصد محاسبه شد. رابطه میان وزن زنده دام و وزن سرد لاشه توسط رابطه ای توانی با ضریب همبستگی بالا مدل سازی گردید. میانگین افت چکه و افت ناشی از پخت به ترتیب 2.10 و 24.51 درصد اندازه گیری شد. ارزیابی هر فاکتور به طور مجزا در دو جنس نر و ماده صورت گرفت و نتایج نشان داد که اختلاف میانگین تمامی ویژگی های مورد ارزیابی در دو جنس از لحاظ آماری معنی دار نمی باشد (p>0.05).

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عمادزاده، بهاره، وریدی، محمدجواد، و نصیری محلاتی، مهدی. (1389). بررسی ترکیب وزنی بدن گوسفند و میزان افت در مراحل مختلف پس از کشتار. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 6(4)، 271-276. SID. https://sid.ir/paper/143469/fa

    Vancouver: کپی

    عمادزاده بهاره، وریدی محمدجواد، نصیری محلاتی مهدی. بررسی ترکیب وزنی بدن گوسفند و میزان افت در مراحل مختلف پس از کشتار. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1389؛6(4):271-276. Available from: https://sid.ir/paper/143469/fa

    IEEE: کپی

    بهاره عمادزاده، محمدجواد وریدی، و مهدی نصیری محلاتی، “بررسی ترکیب وزنی بدن گوسفند و میزان افت در مراحل مختلف پس از کشتار،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 6، no. 4، pp. 271–276، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143469/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button