مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

887
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

579
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر میزان ماده جامد بر ویژگی های نوشیدنی اسیدی تهیه شده از مخلوط شیر گاو و شیر سویا

صفحات

 صفحه شروع 241 | صفحه پایان 246

چکیده

 افزایش تقاضای مصرف کنندگان در مورد محصولاتی حاوی پروتئین سویا باعث افزایش تولید محصولات جدید حاوی سویا گردیده است. در این تحقیق نوشیدنی ها با تخمیر مخلوط هایی از شیر / شیر سویا در نسبت های 70.100, 30.0 و 50.50 و رقیق سازی تا ماده جامد 4.5 و 6.5, آماده شدند. پکتین با درجه متوکسیل بالا به میزان 0.25 درصد به نمونه ها افزوده شد و میزان پروتئین, ویسکوزیته, میزان پایداری و خصوصیات حسی نمونه ها مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج بررسی ها نشان داد که با افزایش درصد شیر سویا, میزان پروتئین, ویسکوزیته و ناپایداری نمونه ها افزایش یافت و افزایش ماده جامد نیز در افزایش پروتئین, ویسکوزیته و پایداری نمونه ها موثر بود. به طور کلی نتایج نشان داد که با استفاده از شیر سویا در سطح 30 درصد و ماده جامد 6.5 درصد, می توان نوشیدنی هایی با میزان پروتئین, پایداری و خصوصیات حسی مطلوب تولید کرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مظاهری تهرانی، مصطفی، و یاسمنی فریمانی، تکتم. (1389). اثر میزان ماده جامد بر ویژگی های نوشیدنی اسیدی تهیه شده از مخلوط شیر گاو و شیر سویا. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 6(4)، 241-246. SID. https://sid.ir/paper/143471/fa

    Vancouver: کپی

    مظاهری تهرانی مصطفی، یاسمنی فریمانی تکتم. اثر میزان ماده جامد بر ویژگی های نوشیدنی اسیدی تهیه شده از مخلوط شیر گاو و شیر سویا. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1389؛6(4):241-246. Available from: https://sid.ir/paper/143471/fa

    IEEE: کپی

    مصطفی مظاهری تهرانی، و تکتم یاسمنی فریمانی، “اثر میزان ماده جامد بر ویژگی های نوشیدنی اسیدی تهیه شده از مخلوط شیر گاو و شیر سویا،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 6، no. 4، pp. 241–246، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143471/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button