APA:
کپیمظاهری تهرانی، مصطفی، و یاسمنی فریمانی، تکتم. (1389). اثر میزان ماده جامد بر ویژگی های نوشیدنی اسیدی تهیه شده از مخلوط شیر گاو و شیر سویا. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 6(4)، 241-246. SID. https://sid.ir/paper/143471/fa
Vancouver:
کپیمظاهری تهرانی مصطفی، یاسمنی فریمانی تکتم. اثر میزان ماده جامد بر ویژگی های نوشیدنی اسیدی تهیه شده از مخلوط شیر گاو و شیر سویا. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1389؛6(4):241-246. Available from: https://sid.ir/paper/143471/fa
IEEE:
کپیمصطفی مظاهری تهرانی، و تکتم یاسمنی فریمانی، “اثر میزان ماده جامد بر ویژگی های نوشیدنی اسیدی تهیه شده از مخلوط شیر گاو و شیر سویا،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 6، no. 4، pp. 241–246، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143471/fa