APA:
کپیدماوندی کمالی، نرجس، شویکلو، امیررضا، و معتمدزادگان، علی. (1395). مقایسه ویژگی های کاربردی پروتئین های جدا شده از عضله تیره تون زردباله (Thunnus albacares) با استفاده ازفرآیندهای تغییر pH اسیدی و قلیایی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 12(4 (پیاپی 40))، 463-476. SID. https://sid.ir/paper/143491/fa
Vancouver:
کپیدماوندی کمالی نرجس، شویکلو امیررضا، معتمدزادگان علی. مقایسه ویژگی های کاربردی پروتئین های جدا شده از عضله تیره تون زردباله (Thunnus albacares) با استفاده ازفرآیندهای تغییر pH اسیدی و قلیایی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛12(4 (پیاپی 40)):463-476. Available from: https://sid.ir/paper/143491/fa
IEEE:
کپینرجس دماوندی کمالی، امیررضا شویکلو، و علی معتمدزادگان، “مقایسه ویژگی های کاربردی پروتئین های جدا شده از عضله تیره تون زردباله (Thunnus albacares) با استفاده ازفرآیندهای تغییر pH اسیدی و قلیایی،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 4 (پیاپی 40)، pp. 463–476، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143491/fa