APA:
کپیاویسی پور، محمودرضا، عابدیان کناری، عبدالمحمد، معتمدزادگان، علی، و محمدنظری، رجب. (1389). بررسی خواص پروتئین های هیدرولیز شده امعا و احشا ماهی تون زردباله (Thunnus albacares) با استفاده از آنزیم های تجاری. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 6(1 (نیمه اول))، 87-98. SID. https://sid.ir/paper/485354/fa
Vancouver:
کپیاویسی پور محمودرضا، عابدیان کناری عبدالمحمد، معتمدزادگان علی، محمدنظری رجب. بررسی خواص پروتئین های هیدرولیز شده امعا و احشا ماهی تون زردباله (Thunnus albacares) با استفاده از آنزیم های تجاری. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1389؛6(1 (نیمه اول)):87-98. Available from: https://sid.ir/paper/485354/fa
IEEE:
کپیمحمودرضا اویسی پور، عبدالمحمد عابدیان کناری، علی معتمدزادگان، و رجب محمدنظری، “بررسی خواص پروتئین های هیدرولیز شده امعا و احشا ماهی تون زردباله (Thunnus albacares) با استفاده از آنزیم های تجاری،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 6، no. 1 (نیمه اول)، pp. 87–98، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/485354/fa