APA:
کپیخادمی، اورنگ، و نعمتی میرک، یونس. (1395). استفاده از یخ خشک در حذف طعم گس میوه خرمالو. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 12(5 (پیاپی 41))، 543-555. SID. https://sid.ir/paper/143506/fa
Vancouver:
کپیخادمی اورنگ، نعمتی میرک یونس. استفاده از یخ خشک در حذف طعم گس میوه خرمالو. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛12(5 (پیاپی 41)):543-555. Available from: https://sid.ir/paper/143506/fa
IEEE:
کپیاورنگ خادمی، و یونس نعمتی میرک، “استفاده از یخ خشک در حذف طعم گس میوه خرمالو،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 5 (پیاپی 41)، pp. 543–555، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143506/fa