APA:
کپینصر، آمنه، کسری کرمانشاهی، روحا، و نحوی، ایرج. (1384). بررسی اثر تشدیدکنندگی برخی از مواد نگهدارنده بیولوژیکی و شیمیایی در کنترل باسیلوس سرئوس مقاوم در مواد غذایی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 1(2 (نیمه دوم))، 11-21. SID. https://sid.ir/paper/143530/fa
Vancouver:
کپینصر آمنه، کسری کرمانشاهی روحا، نحوی ایرج. بررسی اثر تشدیدکنندگی برخی از مواد نگهدارنده بیولوژیکی و شیمیایی در کنترل باسیلوس سرئوس مقاوم در مواد غذایی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1384؛1(2 (نیمه دوم)):11-21. Available from: https://sid.ir/paper/143530/fa
IEEE:
کپیآمنه نصر، روحا کسری کرمانشاهی، و ایرج نحوی، “بررسی اثر تشدیدکنندگی برخی از مواد نگهدارنده بیولوژیکی و شیمیایی در کنترل باسیلوس سرئوس مقاوم در مواد غذایی،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 1، no. 2 (نیمه دوم)، pp. 11–21، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143530/fa