APA:
کپینصر، آمنه، کسری کرمانشاهی، روحا، و نحوی، ایرج. (1386). بررسی تاثیر اسیدهای آلی و نایسین در غلظت های کمتر از مهار کننده بر رشد سویه باسیلوس سرئوس جدا شده از پنیر. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 2(1)، 21-30. SID. https://sid.ir/paper/400672/fa
Vancouver:
کپینصر آمنه، کسری کرمانشاهی روحا، نحوی ایرج. بررسی تاثیر اسیدهای آلی و نایسین در غلظت های کمتر از مهار کننده بر رشد سویه باسیلوس سرئوس جدا شده از پنیر. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1386؛2(1):21-30. Available from: https://sid.ir/paper/400672/fa
IEEE:
کپیآمنه نصر، روحا کسری کرمانشاهی، و ایرج نحوی، “بررسی تاثیر اسیدهای آلی و نایسین در غلظت های کمتر از مهار کننده بر رشد سویه باسیلوس سرئوس جدا شده از پنیر،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 2، no. 1، pp. 21–30، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/400672/fa