APA:
کپیشهیدی، بهاره، کلانتری، مریم، و بوستانی، ساره. (1396). تولید و بررسی خصوصیات کیک اسفنجی تولید شده با شیره انگور. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 13(2 (پیاپی 42))، 415-425. SID. https://sid.ir/paper/143560/fa
Vancouver:
کپیشهیدی بهاره، کلانتری مریم، بوستانی ساره. تولید و بررسی خصوصیات کیک اسفنجی تولید شده با شیره انگور. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛13(2 (پیاپی 42)):415-425. Available from: https://sid.ir/paper/143560/fa
IEEE:
کپیبهاره شهیدی، مریم کلانتری، و ساره بوستانی، “تولید و بررسی خصوصیات کیک اسفنجی تولید شده با شیره انگور،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 2 (پیاپی 42)، pp. 415–425، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143560/fa