APA:
کپیآزادمرددمیرچی، صدیف، و راعی، پریسا. (1394). بررسی اثر مقادیر گوناگون پودر شیره خرما بر مدت زمان نگهداری و ویژگی های کمی و کیفی کیک اسفنجی. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، 46(4)، 399-404. SID. https://sid.ir/paper/517405/fa
Vancouver:
کپیآزادمرددمیرچی صدیف، راعی پریسا. بررسی اثر مقادیر گوناگون پودر شیره خرما بر مدت زمان نگهداری و ویژگی های کمی و کیفی کیک اسفنجی. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1394؛46(4):399-404. Available from: https://sid.ir/paper/517405/fa
IEEE:
کپیصدیف آزادمرددمیرچی، و پریسا راعی، “بررسی اثر مقادیر گوناگون پودر شیره خرما بر مدت زمان نگهداری و ویژگی های کمی و کیفی کیک اسفنجی،” مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 46، no. 4، pp. 399–404، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/517405/fa