Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

977
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

279
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر مقادیر گوناگون پودر شیره خرما بر مدت زمان نگهداری و ویژگی های کمی و کیفی کیک اسفنجی

صفحات

 صفحه شروع 399 | صفحه پایان 404

چکیده

 در این تحقیق تاثیر افزودن پودر شیره خرما بر وزن مخصوص خمیر, حجم, دانسیته ظاهری و جسمی, تخلخل, رطوبت, فعالیت آبی, رنگ, و سفتی بافت کیک مطالعه شد. بیشترین وزن مخصوص خمیر مربوط به نمونه کنترل بود. جایگزین کردن ساکارز با 100 درصد پودر شیره خرما حجم کیک, دانسیته جسمی, و تخلخل را کاهش و دانسیته ظاهری را افزایش داد. نمونه های حاوی 25درصد پودر شیره خرما تقارن بیشتری در مقایسه با نمونه کنترل داشتند. با افزایش درصد پودر شیره خرما رطوبت و فعالیت آبی افزایش یافت. نمونه های تهیه شده با درصدهای متفاوت پودر شیره خرما, بافت مشابهی با نمونه کنترل نشان دادند. سفت ترین بافت در نمونه حاوی 100درصد جایگزینی پودر مشاهده شد. در روزهای 7, 14, و 21 تیمارهای 75 و 100 درصد پودر بیشترین سفتی را نشان دادند. نمونه تهیه شده با 100درصد پودر رنگ پوسته تیره تری به نسبت نمونه کنترل نشان داد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    آزادمرددمیرچی، صدیف، و راعی، پریسا. (1394). بررسی اثر مقادیر گوناگون پودر شیره خرما بر مدت زمان نگهداری و ویژگی های کمی و کیفی کیک اسفنجی. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، 46(4)، 399-404. SID. https://sid.ir/paper/517405/fa

    Vancouver: کپی

    آزادمرددمیرچی صدیف، راعی پریسا. بررسی اثر مقادیر گوناگون پودر شیره خرما بر مدت زمان نگهداری و ویژگی های کمی و کیفی کیک اسفنجی. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1394؛46(4):399-404. Available from: https://sid.ir/paper/517405/fa

    IEEE: کپی

    صدیف آزادمرددمیرچی، و پریسا راعی، “بررسی اثر مقادیر گوناگون پودر شیره خرما بر مدت زمان نگهداری و ویژگی های کمی و کیفی کیک اسفنجی،” مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 46، no. 4، pp. 399–404، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/517405/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا