مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,694
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

795
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

نوشیدنی لیموترش فراسودمند و رژیمی، پایدارسازی و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی

صفحات

 صفحه شروع 214 | صفحه پایان 226

چکیده

نوشیدنی لیموترش با فرمولاسیون های مختلف حاوی شکر (0, 6 و 12 درصد), استویا (0, 0.02 و  0.04درصد) و زانتان (0, 0.18 و 0.26 درصد) تهیه گردید. همچنین به منظور پوشاندن پس طعم تلخ استویا, ترکیب فراسودمند اینولین به میزان 0.5 درصد به فرمولاسیون اضافه شد. در این تحقیق, جهت معلق کردن ذرات جامد پالپ و رسیدن به پایداری مطلوب از روش ژل مایع استفاده شد. ساختار ژل مایع, با افزودن محلول داغ هیدروکلوئید زانتان حین هم زنی به محلول نیمه رقیق شده نوشیدنی لیموترش تهیه شد. رفتار جریانی و توزیع اندازه ی ذرات مورد آزمون قرار گرفت. تنش تسلیم پویای نمونه ها محاسبه گردید و پایداری ذرات پالپ در نوشیدنی لیموترش با استفاده از تعیین نیروهای وارده بر ذره پیش بینی شد .زانتان با تاثیر قابل توجه بر رفتار جریانی نوشیدنی لیموترش در نرخ های برش پایین ویسکوزیته ی ظاهری بالایی ایجاد نمود. در نمونه های حاوی زانتان, تنش تسلیم مشاهده شد و با روش برون یابی بر اساس مدل هرشل بالکلی مقدار آن اندازه گیری شد. محاسبات معلق سازی بر پایه ی تنش تسلیم انجام شد که با نتایج مشاهده شده ی پایداری همخوانی داشت. ویژگی های فیزیکوشیمیایی (pH, اسیدیته, خاکستر, بریکس و چگالی), حسی (ظاهر و طعم) و میکروبی نوشیدنی رژیمی لیموترش مورد بررسی قرار گرفت. با توجه به ویژگی های رئولوژیکی, خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی لیموترش, نمونه ی حاوی 6 درصد شکر, 0.02 درصد استویا و 0.18 زانتان به عنوان بهترین فرمولاسیون انتخاب گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کارگزاری، مینا، باقری، لیلا، و محمدی، علیرضا. (1396). نوشیدنی لیموترش فراسودمند و رژیمی, پایدارسازی و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 13(2 (پیاپی 42))، 214-226. SID. https://sid.ir/paper/143566/fa

    Vancouver: کپی

    کارگزاری مینا، باقری لیلا، محمدی علیرضا. نوشیدنی لیموترش فراسودمند و رژیمی, پایدارسازی و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛13(2 (پیاپی 42)):214-226. Available from: https://sid.ir/paper/143566/fa

    IEEE: کپی

    مینا کارگزاری، لیلا باقری، و علیرضا محمدی، “نوشیدنی لیموترش فراسودمند و رژیمی, پایدارسازی و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 2 (پیاپی 42)، pp. 214–226، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143566/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button