APA:
کپیهاشمی، ندا، ربیعی، حدیثه، توکلی پور، حمید، و گازرانی، سمانه. (1393). بررسی اثر جایگزینی قند گیاه استویا (Stevia rebaudiana) با ساکارز بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی, رئولوژیکی و حسی شربت رژیمی زعفران. زراعت و فناوری زعفران، 2(4)، 303-310. SID. https://sid.ir/paper/247934/fa
Vancouver:
کپیهاشمی ندا، ربیعی حدیثه، توکلی پور حمید، گازرانی سمانه. بررسی اثر جایگزینی قند گیاه استویا (Stevia rebaudiana) با ساکارز بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی, رئولوژیکی و حسی شربت رژیمی زعفران. زراعت و فناوری زعفران[Internet]. 1393؛2(4):303-310. Available from: https://sid.ir/paper/247934/fa
IEEE:
کپیندا هاشمی، حدیثه ربیعی، حمید توکلی پور، و سمانه گازرانی، “بررسی اثر جایگزینی قند گیاه استویا (Stevia rebaudiana) با ساکارز بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی, رئولوژیکی و حسی شربت رژیمی زعفران،” زراعت و فناوری زعفران، vol. 2، no. 4، pp. 303–310، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/247934/fa