APA:
کپیتوریان، فهیمه، و عزیزخانی، مریم. (1396). بررسی تاثیر آنتی اکسیدانی اسانس بخش های هوایی مریم گلی کبیر (Salvia sclarea) و ریحان (Ocimum basilicum) در پنیر سفید ایرانی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 13(2 (پیاپی 42))، 346-362. SID. https://sid.ir/paper/143570/fa
Vancouver:
کپیتوریان فهیمه، عزیزخانی مریم. بررسی تاثیر آنتی اکسیدانی اسانس بخش های هوایی مریم گلی کبیر (Salvia sclarea) و ریحان (Ocimum basilicum) در پنیر سفید ایرانی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛13(2 (پیاپی 42)):346-362. Available from: https://sid.ir/paper/143570/fa
IEEE:
کپیفهیمه توریان، و مریم عزیزخانی، “بررسی تاثیر آنتی اکسیدانی اسانس بخش های هوایی مریم گلی کبیر (Salvia sclarea) و ریحان (Ocimum basilicum) در پنیر سفید ایرانی،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 2 (پیاپی 42)، pp. 346–362، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143570/fa