APA:
کپیشکیبا، سمیرا، خمیری، مرتضی، احمدی، زید، و امیری عقدایی، سیدسهیل. (1396). تاثیر هیدروکلوئید دانه های اسفرزه و ریحان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی سس کچاپ. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 13(2 (پیاپی 42))، 307-321. SID. https://sid.ir/paper/143575/fa
Vancouver:
کپیشکیبا سمیرا، خمیری مرتضی، احمدی زید، امیری عقدایی سیدسهیل. تاثیر هیدروکلوئید دانه های اسفرزه و ریحان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی سس کچاپ. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛13(2 (پیاپی 42)):307-321. Available from: https://sid.ir/paper/143575/fa
IEEE:
کپیسمیرا شکیبا، مرتضی خمیری، زید احمدی، و سیدسهیل امیری عقدایی، “تاثیر هیدروکلوئید دانه های اسفرزه و ریحان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی سس کچاپ،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 2 (پیاپی 42)، pp. 307–321، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143575/fa