APA:
کپیامیری عقدایی، سیدسهیل، اعلمی، مهران، و رضایی، راحیل. (1391). تاثیر موسیلاژ دانه های ریحان و اسفرزه بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, رئولوژیکی و حسی بستنی نرم. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 1(1)، 23-36. SID. https://sid.ir/paper/492079/fa
Vancouver:
کپیامیری عقدایی سیدسهیل، اعلمی مهران، رضایی راحیل. تاثیر موسیلاژ دانه های ریحان و اسفرزه بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, رئولوژیکی و حسی بستنی نرم. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1391؛1(1):23-36. Available from: https://sid.ir/paper/492079/fa
IEEE:
کپیسیدسهیل امیری عقدایی، مهران اعلمی، و راحیل رضایی، “تاثیر موسیلاژ دانه های ریحان و اسفرزه بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, رئولوژیکی و حسی بستنی نرم،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 1، no. 1، pp. 23–36، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/492079/fa