APA:
کپیفرهادی چیتگر، محمد، اعلمی، مهران، میلانی، الناز، و مقصودلو، یحیی. (1396). بررسی اثر فرایند فراصوت دمایی بر خصوصیات کیفی عصاره زرشک بی دانه (Berberis vulgaris). پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 13(4 (پیاپی 43))، 627-636. SID. https://sid.ir/paper/143590/fa
Vancouver:
کپیفرهادی چیتگر محمد، اعلمی مهران، میلانی الناز، مقصودلو یحیی. بررسی اثر فرایند فراصوت دمایی بر خصوصیات کیفی عصاره زرشک بی دانه (Berberis vulgaris). پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛13(4 (پیاپی 43)):627-636. Available from: https://sid.ir/paper/143590/fa
IEEE:
کپیمحمد فرهادی چیتگر، مهران اعلمی، الناز میلانی، و یحیی مقصودلو، “بررسی اثر فرایند فراصوت دمایی بر خصوصیات کیفی عصاره زرشک بی دانه (Berberis vulgaris)،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 4 (پیاپی 43)، pp. 627–636، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143590/fa