مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

859
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

462
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر فرایند فراصوت دمایی بر خصوصیات کیفی عصاره زرشک بی دانه (Berberis vulgaris)

صفحات

 صفحه شروع 627 | صفحه پایان 636

چکیده

 زرشک بی دانه (B. vulgaris) یکی از محصولات تجاری مهم کشور محسوب می شود که به شکل های مختلف به ویژه عصاره مورد فرآوری و مصرف قرار می گیرد. در این مطالعه اثر فرایند فراصوت دمایی به عنوان یکی از تکنولوژی های نوظهور در دو شدت 18.32 و 27.62 وات بر سانتی مترمربع در دمای 45 درجه سانتی گراد و به مدت 5 و 10 دقیقه بر خصوصیات کیفی عصاره زرشک بی دانه مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که این فرایند در تمام تیمارها باعث غیرفعال سازی کامل میکروارگانیسم ها شده است. میزان کاهش شمارش کلی میکروارگانیسم ها و شمارش کپک و مخمر پس از فرایند به ترتیب 0.10±3.68 و 0.48±3.34 سیکل لگاریتمی محاسبه شد. فرایند فراصوت دمایی به ویژه در شدت پایین (18.32 وات بر سانتی مترمربع) اثر ناچیزی بر میزان آنتوسیانین کل و رنگ عصاره زرشک داشت, ضمن این که افزایش معناداری (P<0.05) هم در ترکیبات فنلی کل و خاصیت آنتی اکسیدانی نمونه های فرایند شده در این تیمارها مشاهده شد. نتایج این مطالعه نشان داد که فرایند فراصوت دمایی می تواند جایگزینی برای فراوری حرارتی باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فرهادی چیتگر، محمد، اعلمی، مهران، میلانی، الناز، و مقصودلو، یحیی. (1396). بررسی اثر فرایند فراصوت دمایی بر خصوصیات کیفی عصاره زرشک بی دانه (Berberis vulgaris). پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 13(4 (پیاپی 43))، 627-636. SID. https://sid.ir/paper/143590/fa

    Vancouver: کپی

    فرهادی چیتگر محمد، اعلمی مهران، میلانی الناز، مقصودلو یحیی. بررسی اثر فرایند فراصوت دمایی بر خصوصیات کیفی عصاره زرشک بی دانه (Berberis vulgaris). پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛13(4 (پیاپی 43)):627-636. Available from: https://sid.ir/paper/143590/fa

    IEEE: کپی

    محمد فرهادی چیتگر، مهران اعلمی، الناز میلانی، و یحیی مقصودلو، “بررسی اثر فرایند فراصوت دمایی بر خصوصیات کیفی عصاره زرشک بی دانه (Berberis vulgaris)،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 4 (پیاپی 43)، pp. 627–636، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143590/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button