APA:
کپیخواجه وندی، لیلا، جوانمردداخلی، مجید، و اسحاقی، محمدرضا. (1395). بررسی اثر فیلم های پلی اولفینی حاوی آلفا توکوفرول در جلوگیری از اکسایش کره سنتی نگهداری شده در یخچال. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 12(1)، 127-138. SID. https://sid.ir/paper/143632/fa
Vancouver:
کپیخواجه وندی لیلا، جوانمردداخلی مجید، اسحاقی محمدرضا. بررسی اثر فیلم های پلی اولفینی حاوی آلفا توکوفرول در جلوگیری از اکسایش کره سنتی نگهداری شده در یخچال. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛12(1):127-138. Available from: https://sid.ir/paper/143632/fa
IEEE:
کپیلیلا خواجه وندی، مجید جوانمردداخلی، و محمدرضا اسحاقی، “بررسی اثر فیلم های پلی اولفینی حاوی آلفا توکوفرول در جلوگیری از اکسایش کره سنتی نگهداری شده در یخچال،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 1، pp. 127–138، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143632/fa