مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

727
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

271
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر فیلم های پلی اولفینی حاوی آلفا توکوفرول در جلوگیری از اکسایش کره سنتی نگهداری شده در یخچال

صفحات

 صفحه شروع 127 | صفحه پایان 138

چکیده

 کاربرد آنتی اکسیدان های طبیعی به جای انواع سنتزی در مطالعات اخیر بسیار مورد توجه قرار گرفته است. هدف از این تحقیق بررسی عملکرد فیلم های پلیمری پوشانده شده با آلفا- توکوفرول در جلوگیری از اکسایش چربی در کره بود. محلول اتانولی آلفا- توکوفرول با سه غلظت متفاوت (0.1%, 0.15%, 0.2%) بر روی سطح فیلم های پلیاتیلن با دانسیته پایین (LDPE)3 و پلی پروپیلن خطی شده (BOPP)4 پوشانده شد. از فیلم های فاقد آلفا- توکوفرول به عنوان شاهد استفاده شد. مهاجرت آلفا- توکوفرول از سطح فیلمها به اتانول 95% (ماده مشابه چربی) در دمای 22 درجه سانتی گراد اندازه گیری شد. با افزایش زمان و غلظت آلفا- توکوفرول, مهاجرت به اتانول افزایش یافت (P<0.05). ثبات اکسایشی قطعات کره سنتی بستهبندی شده با فیلمهای پلیاتلین و پلیپروپیلن (فاقد و حاوی آلفا- توکوفرول) در دمای یخچال (4oC) طی 30 روز بررسی شد. مقدار شاخص پراکسید, اسیدهای چربآزاد و ویژگیهای حسی نمونهها در مدت نگهداری مورد ارزیابی قرار گرفت. در دمای یخچال فیلم LDPE در ثبات اکسایشی محصول و حفظ کیفیت آن به طور معنی دار بهتر از فیلمBOPP با غلظت یکسان بود (P<0.05). فیلم های فاقد آلفا- توکوفرول از این نظر اختلاف معنی داری نداشتند. در دمای یخچال پوشش آلفا- توکوفرول با غلظت 0.15% در هر دونوع فیلم مطلوب ترین ثبات اکسایشی و ویژگی های حسی را ایجاد کرد. بر اساس نتایج پوشش آلفا- توکوفرول روی سطح فیلم های پلیمری در حفظ پایداری و ثبات اکسایشی کره و حفظ ویژگی های حسی کره موثر بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خواجه وندی، لیلا، جوانمردداخلی، مجید، و اسحاقی، محمدرضا. (1395). بررسی اثر فیلم های پلی اولفینی حاوی آلفا توکوفرول در جلوگیری از اکسایش کره سنتی نگهداری شده در یخچال. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 12(1)، 127-138. SID. https://sid.ir/paper/143632/fa

    Vancouver: کپی

    خواجه وندی لیلا، جوانمردداخلی مجید، اسحاقی محمدرضا. بررسی اثر فیلم های پلی اولفینی حاوی آلفا توکوفرول در جلوگیری از اکسایش کره سنتی نگهداری شده در یخچال. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛12(1):127-138. Available from: https://sid.ir/paper/143632/fa

    IEEE: کپی

    لیلا خواجه وندی، مجید جوانمردداخلی، و محمدرضا اسحاقی، “بررسی اثر فیلم های پلی اولفینی حاوی آلفا توکوفرول در جلوگیری از اکسایش کره سنتی نگهداری شده در یخچال،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 1، pp. 127–138، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143632/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button