APA:
کپیپاک ترمنی، مرضیه، احسانی، علی، و قجربیگی، پیمان. (1395). بررسی تاثیر بکارگیری پوشش غذایی آلژینات سدیم حاوی آلفا توکوفرول در افزایش ماندگاری گوشت ماهی. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(61)، 17-24. SID. https://sid.ir/paper/71861/fa
Vancouver:
کپیپاک ترمنی مرضیه، احسانی علی، قجربیگی پیمان. بررسی تاثیر بکارگیری پوشش غذایی آلژینات سدیم حاوی آلفا توکوفرول در افزایش ماندگاری گوشت ماهی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(61):17-24. Available from: https://sid.ir/paper/71861/fa
IEEE:
کپیمرضیه پاک ترمنی، علی احسانی، و پیمان قجربیگی، “بررسی تاثیر بکارگیری پوشش غذایی آلژینات سدیم حاوی آلفا توکوفرول در افزایش ماندگاری گوشت ماهی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 61، pp. 17–24، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71861/fa