APA:
کپیکوچکی، آرش، شهیدی، فخری، مرتضوی، سیدعلی، کریمی، مهدی، و میلانی، الناز. (1390). بررسی اثر صمغ های دانه قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) و گزانتان بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان حاصل از آرد گندم. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 7(1)، 9-16. SID. https://sid.ir/paper/143645/fa
Vancouver:
کپیکوچکی آرش، شهیدی فخری، مرتضوی سیدعلی، کریمی مهدی، میلانی الناز. بررسی اثر صمغ های دانه قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) و گزانتان بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان حاصل از آرد گندم. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛7(1):9-16. Available from: https://sid.ir/paper/143645/fa
IEEE:
کپیآرش کوچکی، فخری شهیدی، سیدعلی مرتضوی، مهدی کریمی، و الناز میلانی، “بررسی اثر صمغ های دانه قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) و گزانتان بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان حاصل از آرد گندم،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 1، pp. 9–16، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143645/fa