مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,141
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

377
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر صمغ های قدومه شهری (Leidium perfoliatum) و زانتان بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان قالبی تهیه شده از آرد گندم

صفحات

 صفحه شروع 117 | صفحه پایان 129

چکیده

 در این مطالعه اثر صمغ های قدومه شهری و زانتان بر ویژگی های خمیر و کیفیت نان قالبی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که با افزایش غلظت صمغ های قدومه شهری و زانتان, میزان جذب آب, پایداری خمیر و ویسکوزیته افزایش یافت. این در حالی است که با افزایش غلظت این دو صمغ شاخص مقاومت به مخلوط شدن و دمای ژلاتیناسیون کاهش نشان داد. افزودن صمغ های قدومه شهری و زانتان از نظر آماری اثری بر زمان توسعه خمیر نداشتند. نتایج مربوط به خصوصیات نگهداری گاز توسط خمیر نشان داد که افزایش غلظت صمغ قدومه شهری تاثیری بر روی این پارامتر نداشت اما با افزایش غلظت صمغ زانتان تا 0.5 درصد, قابلیت نگهداری گاز افزایش یافت. افزایش غلظت صمغ ها باعث افزایش تخلخل, رطوبت, روشنایی رنگ و سطح کلی سلول ها شد ولی حجم مخصوص و اندازه سلول ها کاهش یافت. پذیرش حسی نمونه های حاوی صمغ زانتان نسبت به نمونه حاوی صمغ قدومه شهری بالاتر بود و لی از لحاظ آماری معنی دار نبود. بر اساس نتایج حاصله صمغ قدومه شهری از لحاظ خصوصیات عملکردی تا حدودی مشابه صمغ زانتان می باشد بنابراین, امکان استفاده از صمغ قدومه شهری به عنوان یک هیدروکلوئید بومی مناسب جهت بهبود کیفیت نان قالبی وجود دارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    باقری، هادی، کوچکی، آرش، و محبی، محبت. (1395). اثر صمغ های قدومه شهری (Leidium perfoliatum) و زانتان بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان قالبی تهیه شده از آرد گندم. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(58)، 117-129. SID. https://sid.ir/paper/72742/fa

    Vancouver: کپی

    باقری هادی، کوچکی آرش، محبی محبت. اثر صمغ های قدومه شهری (Leidium perfoliatum) و زانتان بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان قالبی تهیه شده از آرد گندم. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(58):117-129. Available from: https://sid.ir/paper/72742/fa

    IEEE: کپی

    هادی باقری، آرش کوچکی، و محبت محبی، “اثر صمغ های قدومه شهری (Leidium perfoliatum) و زانتان بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان قالبی تهیه شده از آرد گندم،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 58، pp. 117–129، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72742/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button